Sinun tulee myydä tai tuhota ei-toivotut laitteet Tylypahkan perinnössä

Ihmettelen milloin sinun pitäisi vai pitäisikö myydä tai tuhota ei-toivottuja laitteita Hogwarts Legacyssa, tämä opas on sinua varten. Hahmosi päivittäminen varusteilla on jatkuvaa roolipeleissä, eikä tämä peli eroa toisistaan. Kun tutkit Tylypahkan maagisia linnoja ja lähellä olevia alueita, kuten Tylysmeade, löydät monia aarrearkkuja. Useimmissa niistä on sisällä varusteita, jotka auttavat sinua parantamaan hahmoasi. Niiden kaikkien kerääminen on kuitenkin varma tapa loppua varastotila. Tässä oppaassa keskustelemme siitä, mitä sinun tulee tehdä ei-toivottujen laitteiden kanssa.

Milloin myydä tai tuhota ei-toivottuja laitteita Tylypahkan perinnössä

Varastotilan hallintaan Hogwarts Legacy antaa sinun tuhota varastolaitteistosi. Suosittelemme kuitenkin vahvasti olemaan sitä vastaan. Jokainen löytämäsi laite voi olla lähde Kultakolikot, jotka ovat harvinaisia ​​ja arvokkaita. Paras vaihtoehto on myydä ei-toivotut varusteet missä tahansa Hogsmeaden kaupassa.
Pelin alkuvaiheessa tutustut Hogsmeaden erilaisiin kauppoihin. Kun olet edennyt pidemmälle, voit käydä näissä myymälöissä myymässä varastosi laitteita. Hinnat voivat vaihdella riippuen kaveri JA harvinaisuus varusteista, mutta sinä selviät Galleonit varmasti. Harvinaisuuksista puhuttaessa Hogwarts Legacy -laitteet on jaettu seuraaviin luokkiin:

  • Vakiovarusteet (harmaa tausta)
  • Hyvin varustetut laitteet (vihreä tausta)
  • Erinomaiset varusteet (sininen tausta)
  • Erinomaiset varusteet (violetti tausta)
  • Legendary Gear (oranssi tausta)

Vakiovarusteissa ei ole ominaisuuksia tai päivityksiä. Mutta kun siirryt kohti Legendarya, varusteet tarjoavat loukkaava JA puolustava harrastajat ja ominaisuus slotit. Ainoa kerta, kun suosittelemme laitteiden tuhoamista, on, kun löydät korkeamman tason laitteita, mutta sinulla ei ole varastotilaa. Joten on erittäin tärkeää hallita varastoasi, jotta et menetä kultaasi. Lisäksi voit myös kasvattaa varastotilaasi täyttämällä Merlinin koettelemukset.
Toivomme, että tämä vastasi kysymykseesi siitä, milloin ei-toivotut laitteet tulee myydä tai tuhota Tylypahkan perinnössä. Jos pidit tästä oppaasta, sinun kannattaa tutustua oppaaseemme lisää Tylypahkan perintö Wiki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up