Sivilisaatio 6: Mitä Colosseum tekee?

Civilization 6 on strategiapeli ytimessä. Jokaisen pelaajan tavoite on rakentaa kansakuntasi alusta alkaen lopulta maailman herruuteen. Peli käyttää tosielämän historiallisia johtajia ja lainaa muistomerkkejä ja käytäntöjä muilta suurilta kansoilta, mikä tarjoaa mahdollisuuden erilaiseen lähestymistapaan. Pitkään jatkuneen sarjan fanit olivat iloisia nähdessään yhden heidän suosikkiihmeistään, Colosseumin, palaavan peliin. Mutta mitä Colosseum tekee Civilization 6:ssa? Otetaan selvää.

Mitä Colosseum tekee Civ 6:ssa?

Colosseum on osa klassista ihmeiden aikakautta Civ 6:ssa. Sen avaamiseksi pelaajien on päästävä Leikkiä ja virkistystä kansalaispuussa. Colosseum vaatii tasangoilla ja se voidaan vain rakentaa toisen viihdekompleksin vieressä kaupungissasi. Wonderissa on a tuotantokustannukset 400 jonka kutemiseen pitäisi kulua noin 20 kierrosta.
Colosseumin tarjoamat tärkeimmät bonukset ovat seuraavat

  • +2 Kulttuuri
  • +2 Palvelut
  • +2 uskollisuus vuoroa kohden

Nämä bonukset koskevat myös kaikkia muita kaupunkeja 6 laatan säteellä Colosseumista. Vaikka nämä bonukset eivät aluksi näytä olevan hintansa arvoisia, Colosseumia hyödynnetään parhaiten yhdistettynä muihin kaupunkeihin. Jos sinulla on ihme sisäänrakennettu keskellä maatasi ja ympäröivät Colosseumia 5 muun kaupungin kanssa, bonukset pinoavat. Tämä tarkoittaa, että luot 10 kulttuuria ja 10 palvelua joka käänteessä. Palvelut ovat avainasemassa pitämään kansalaiset tyytyväisinä, mikä puolestaan ​​johtaa ylimääräinen tuottobonus per vuoro. Kaikki nämä tekijät tekevät Colosseumista parhaan ihmeen, jonka voit rakentaa Civilization 6:ssa. Tämä on kaikki, mitä meillä on Colosseumista ja sen ominaisuuksista Civilization 6:ssa. Katso yksityiskohtainen luettelo Parempia ja vahvempia johtajia valittavana Civ 6:ssa saadaksesi lisää vinkkejä Relow Gameista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up