SKSE Plugin Loader DLL epäonnistui Skyrimissä [Fix]

The Elder Scrolls V: Skyrim julkaistiin vuonna 2011, mutta se on edelleen ajankohtainen. Yksi tärkeimmistä syistä johtuu erilaisten modien saatavuudesta. The
Skyrim Script Extender tai SKSE on monissa modeissa käytetty työkalu, joka tarjoaa sinulle paremmat komentosarjaominaisuudet sekä lisäominaisuuksia peliin. Mutta monet käyttäjät ilmoittivat, että he kohtasivat virheen "SKSE Plugin Loader DLL Failed" pelatessaan Skyrimiä. Tämän oppaan tarkoituksena on tarjota sinulle ratkaisu.

Table
  1. SKSE DLL -laajennuksen korjaaminen epäonnistui
    1. Päivitä aiempaan versioon
    2. Asenna osoitekirjasto
    3. Mod Organizer 2 -päivitys

SKSE DLL -laajennuksen korjaaminen epäonnistui

"SKSE Plugin Loader DLL Failed" -virhe voi ilmetä useista syistä. Virhe voi olla DLL-laajennusten latausohjelmassa tai itse SKSE-työkalussa. Tässä on ohjeet tämän ärsyttävän virheen selvittämiseksi ja korjaamiseksi.

Päivitä aiempaan versioon

Pelin alentaminen on hieman hankalaa. Suosittelemme valitsemaan tämän vaihtoehdon vain, jos tiedät mitä olet tekemässä. Tätä varten sinulla on oltava Skyrimin nykyinen versio, joka on 1.6.640.0. Sinun tulee tehdä tämä: Tämä menetelmä palauttaa pelisi aiempaan versioon, jossa modien ja DLL-laajennusten latausohjelman tiedetään toimivan hyvin.

Asenna osoitekirjasto

Tämä on tarkoitettu niille, joilla ei vielä ole Skyrimin osoitekirjastoa asennettuna. SKSE:lle on olemassa oma työkalu. SKSE:n uudempia versioita varten sinun on ladattava tiedosto Osoitekirjasto Nexus Modista. Tämän pitäisi todennäköisesti korjata "SKSE DLL Plugin Loader Failed" -virhe.

Mod Organizer 2 -päivitys

Viimeinen tapa on päivittää MO2 (Mod Organizer 2). Jos sinulla on jo työkalu, varmista, että se on päivitetty uusimpaan versioon. Voit siirtyä Nexus Modsiin ja etsiä Järjestäjä Mod 2. Tarkista, onko se uusin versio ja paina "asenna". Se on melkein kaikki, mitä voit tehdä korjataksesi "SKSE Plugin Loader DLL Failed" -virheen Skyrimissä. Lisää vinkkejä ja temppuja löydät sivuiltamme Skyrim sivu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up