Slytherin-oven avaaminen Tylypahkan perinnössä (palapeliopas)

Tässä maagisessa maailmassa kaikki kohtaamasi kätkee takanaan mysteerin. Yksi niistä on Slytherin Door, jota on melko vaikea avata Tylypahkan perinnössä. Pelaajat huomaavat tarpeen avata tämä ovi yhdessä Sebastianin tehtävästä, nimittäin Studion varjossa. Mutta te ette ole yksin, Ominis Ganut vie teidät myös Scriptoriumiin. Jos olet juuttunut tähän palapeliin, olemme täällä auttamassa. Olemme maininneet alla nopean esittelyn, jotta voit tehdä sen avaa piilotettu luihuovi helposti.

Kuinka avata Slytherin-ovipulma Tylypahkan perinnössä

Kuvatekstit: Ma Facts Tylypahkan perinnössä avain Slytherinin oven avaamiseen on yksinkertaisesti sytytä kaikki 3 paratiisia nopeasti peräkkäin. Tämä voidaan tehdä seisomalla kaikkien kolmen kulhon välissä ja käyttämällä sitten Confringo loitsu. Varmista kuitenkin, että loitsut kaikki braziers nopeasti, muuten se ei toimi. Confringon käyttäminen on suositeltavaa, koska se on yksi pitkän kantaman loitsuista, joka on varmasti hyödyllinen tämän pulmapelin aikana. Jos sinulla ei vielä ole tätä loitsua, täytä Tehtävässä The Shadow of the Attic ja sinä pärjäät.
Lue myös | Pitäisikö minun oppia anteeksiantamattomia kirouksia Tylypahkan perinnössä?
Asiattomille parranajoja on hajallaan käytävällä. Kaksi niistä on vierekkäin ja viimeinen on havaittavissa heti kun käännyt vasemmalle. Jos sinulla on vaikeuksia löytää niitä, käytä Reveliota ja se tekee tempun. Kun vaatimukset täyttyvät, Slytherin Door avautuu automaattisesti, jolloin voit tutustua oven ulkopuolelle. Kuten edellä mainittiin, törmäät tähän oveen tarinatehtävässä Studion varjossa. Tämä aloitetaan pelin alkuvaiheessa. Mutta se vaatii silti pelaajalta sitä vähintään taso 16. Tämä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää luihuisen oven avaamisesta ja Tylypahkan perinnön Scriptoriumiin pääsystä helposti. Jos haluat käyttää pimeää magiaa, katso tämä Tumma velhorakennus pelissä. Tutustu myös paras lahjakkuuden rakentaminen käyttää pisteitä tehokkaasti ja oikein.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up