Spiritombin heikkous Pokemon Brilliant Diamond & Shining Pearl -pelissä

Kun kohtaat Spiritomb Pokemon Brilliant Diamond And Shining Pearl -pelissä sillä ei näytä olevan heikkouksia. Tämä omituinen Pokemon kulkee tiimisi läpi kuin se ei olisi mitään. Jos etsit hänen heikkouksiaan, sinun on taisteltava Mestaria vastaan, Cynthia. Hänen Spiritombinsa on kummitellut kouluttajia vuosia. Mutta tämän oppaan avulla sinulla on paremmat mahdollisuudet voittaa tämä Pokemon.

Table
 1. Spiritomb Weakness – Kuinka voittaa hänet Pokemon Brilliant Diamond and Shining Pearl -pelissä
  1. Vinkkejä Spiritombin kukistamiseen – BDSP

Spiritomb Weakness – Kuinka voittaa hänet Pokemon Brilliant Diamond and Shining Pearl -pelissä

Se, mikä tekee tämän Pokemonin torjumisesta hankalaa, ovat sen kaksi elementtityyppiä. Spiritomb on kaksoistyyppinen Dark-Ghost, joten sen ainoa heikkous on Fairy-tyyppinen Pokemon. Tämä tyyppi esiteltiin vasta Generation VI:ssä, joten Spiritomb oli todella voittamaton. Kuitenkin sen käyttöönoton jälkeen voit hyödyntää tätä heikkoutta voittaaksesi sen BDSP:ssä. Tätä varten tarvitset Pokemon- tai Fairy-tyyppisiä liikkeitä.

Vinkkejä Spiritombin kukistamiseen – BDSP

Koska tiedämme Spiritombin heikkouden, tässä on joitain vinkkejä tämän Pokemonin voittamiseksi BDSP:ssä:

 • Käytä pokemonin kaltaisia Azumarill, Togekiss tai Clefable.
 • Voit myös käyttää Gardevoir tai Sylveon koska hekin ovat keijutyyppisiä.
 • Hanki Fairy-tyyppisiä liikkeitä, kuten Moon Blast, Play Rough tai Dazzling Gleam. Sen voi ostaa Häikäisevä hehku TM a Veilstonen tavaratalo varten 3000 Poke Dollaria.
 • Käytä Status Condition -hyökkäyksiä, kuten Liekinheitin aiheuttaa Polttaa. Koska Spiritomb on kookas, tämä auttaa sinua heikentämään hänen terveyttään.
 • Tuo X sp. Puolustus ja käytä sitä heti taistelun alkaessa. Spiritomb käyttää erikoishyökkäyksiä, joten tämä esine lisää huomattavasti SP:täsi. Puolustus.
 • Välttää Elementaalityyppiset pokemonit hyökkäävät normaaliin, taisteluun ja psyykkiseen hyökkäykseen, koska niillä ei ole vaikutusta Spiritombiin.
 • Varmista, että tallennat tiedoston PP kaikista Fairy-hyökkäyksistä ennen kuin kohtaa Spiritombin. The Paine taito vähentää PP:täsi kahdella yhden sijasta.
 • Etsi Leprechaun-ruoka esine ja pyydä keijutyyppistä Pokemonia pitelemään sitä hyökkäysten tehostamiseksi.

Tämä kaikki kertoo meiltä Spiritombin heikkoudesta Pokemon Brilliant Diamondissa ja Shining Pearlissä ja kuinka voit voittaa sen. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka voittaa Cynthiamuista käydä meillä Oppaat-osio RelowGameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up