Street Fighter Duel Tier List & Reroll Guide (maaliskuu 2023)

Street Fighter: Duel sisältää monia taisteluhahmoja, jotka voit avata sen gacha-järjestelmässä. Mutta jos olet äskettäin aloittanut tämän mobiilipelin pelaamisen, on mahdollista, että sen suuri hahmoluettelo saattaa hämmentää sinua. Älä huoli, sillä olemme koonneet kaikki hahmot ja sijoittaneet ne eri tasoihin S-tasosta D-tasoon. Street Fighter Duel -tasoluettelo parhaille hahmoille parhaista huonoimpaan.

Table
  1. Street Fighter Duel Tier List - Parhaat hahmot (maaliskuu 2023)
    1. Kuinka nostaa

Street Fighter Duel Tier List - Parhaat hahmot (maaliskuu 2023)

Tässä on Street Fighter Duel -tasoluettelo, jossa on paremmuusjärjestykseen kaikki hahmot parhaista huonoimpiin: Tasot
Parhaat hahmot (Fighters)
S Taso Juri S Taso Poison S Taso Oni S Taso Mad Ryu S Taso M. Bison S Taso Guile S Taso Gouken S Taso Gentleman Cody A Taso Gen A Taso Evil Ryu A Taso El Fuerte A Taso E. Honda A Taso Dhalsim A Taso Elena Taso Cammy A Taso C. Viper A Taso Balrog A Taso Akuma A Taso Punainen Lotus Fighting King Ken A Taso Rose A Taso Vega A Taso Sagat A Taso Yun A Taso Yang A Taso Chun-Li A Taso T. Hawk A Taso Ryu A Rufus taso B Rolento taso B Makoto taso B Ken taso B Cody taso B Dan taso B Sakura taso B Ibuki taso B Seth taso C Hakan taso C Hugo taso C Decapre taso C Blanka taso C Adon taso C Sakura taso C Ibuki taso C Dan taso D Taso Cody D Taso Dudley D Taso Dee Jay D Taso Zangief D Taso Abel D Taso Guy D Taso Fei Long Yllä olevasta tasoluettelosta saatat saada käsityksen tehokkaimmista taisteluhahmoista. Oikein! Kaikki tiedostoon syötetyt merkit S taso he ovat parhaita ja tehokkaimpia. Kun nämä hahmot on avattu, suosittelemme, että avaat heidän todellisen potentiaalinsa päivittämällä ne. Täysi juhla yhdessä minkä tahansa näistä hahmoista voi voittaa sinut loppupelin aikana tai missä tahansa pelitilassa. Mutta jos et saa näitä hahmoja kokoelmaasi, suosittelemme, että avaat sen A-tason hahmot. Nämä merkit voidaan mahdollisesti päivittää vastaamaan S-tason merkkejä, mutta näillä hahmoilla ei välttämättä ole S-tason merkkejä. Puheen ollen Tason B hahmot, nämä ovat parhaita pelin alussa. Nämä hahmot voidaan avata helposti ja täyttää juhlasi. Mutta yritä korvata nämä merkit paremmilla, kun ne on avattu. Tämän jälkeen kaikki merkit sisään C-tasot heitä voidaan pitää heikkoina tai huonoina hahmoina. Vaikka joitain merkkejä voidaan käyttää tilanteen mukaan, useimmilla hahmoilla on vähemmän päivityksiä ja tehoja. Huomaa kuitenkin, että nämä hahmot voivat olla poikkeuksellisen siistejä joissakin pelitiloissa. Lopulta D taso on huonoimmat hahmot. Nämä hahmot voidaan helposti kaataa pelaamalla mitä tahansa pelitilaa. Joten jos olet avannut jonkin niistä, suosittelemme korvaamaan ne korkeamman tason hahmoilla.

Kuinka nostaa

Koska tämä on gacha-mobiilipeli, voit heittää ensimmäiset arvonnat ilmaiseksi, kun aloitat pelin. Mutta pelaajat, jotka eivät saaneet haluamiaan hahmoja, voit heittää ne uudelleen saadaksesi ne. Joten, näin voit pelata uudelleen Street Fighter Duelissa:

  • Kirjaudu ensin sisään nimellä a Vieras käyttäjä tililtä pelin alkaessa.
  • Kun avaat Palvelimen laukku luettelosta, hän palkitsee sinut hahmolla.
  • Jos et saanut haluamaasi hahmoa, mene ylös Soittimen asetukset. Voit napauttaa soittimen kuvaketta käynnistääksesi Player Settings.
  • Napauta sitten Valitse Palvelimet -painiketta oikeassa alakulmassa.
  • Valitse uusi palvelin käynnistääksesi pelin uudelleen.
  • Lopuksi, Aloita peli ja korota saadaksesi Street Fighter Duelin tehokkaimmat hahmot.

Siinä kaikki Street Fighter Duel -tasoluettelosta. Jos pidit tästä oppaasta, katso lisää Tasoluettelot JA Mobiiliin liittyvät oppaat omistetuissa osioissamme täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up