Suosituimmat pelit, kuten God Of War Xboxille (2023)

Koska olet Xbox-pelaaja, asiat voivat joskus olla hieman pettymys, kun PlayStation julkaisee mestariteoksia, kuten God of War. Xbox-pelaajat ovat seuranneet tätä kreikkalaista tai pohjoismaista nautintoa tiiviisti sen ensimmäisestä nimestä lähtien. Mutta koska se on PS-yksinomainen, Xbox-pelaajilla ei ole mahdollisuutta kokea sitä konsoleillaan. The hopea vuori Tässä voit pelata monia muita God of war -pelin kaltaisia ​​pelejä. Microsoft osti Bethesdan ja Activisionin, Xboxille on lisätty suuri kokoelma pelejä. Vaikka kaikissa peleissä ei ole Kratosin aggressio ja viha, he voivat tarjota sinulle samanlaisen kokemuksen. Joten tässä on parhaat pelit, kuten God of War Xboxille.

Table
 1. Suosituimmat pelit, kuten God of War Xboxille (One, Series X | S)
  1. Danten Inferno
  2. Darksiders (sarja)
  3. Keski-Maa: Mordorin varjo/sota
  4. Bajonetti (sarja)
  5. Ruttotarina: Requiem
  6. Lords of the Fallen (2014)
  7. Assassin's Creed Odyssey ja Valhalla
  8. Dark Souls (sarja)
  9. Elden sormus
  10. Hellblade: Senuan uhri

Suosituimmat pelit, kuten God of War Xboxille (One, Series X | S)

Tässä on parhaat pelit, kuten God of War Xbox-pelaajille:

Danten Inferno

Perustuu löyhästi ensimmäiseen hymniin Jumalallinen komedia Dante Aligherin Dante's Inferno on toimintaseikkailupeli. Peli seuraa temppeliritarin Danten matkaa, kun hän taistelee yhdeksän helvetin ympyrän läpi pelastaakseen Beatricen Luciferilta. Siinä on hack-and-slash-peli, kun ohjaat Dantea kolmannen persoonan näkökulmasta. Kuten God of War, sillä on syvä tarina mukana pelissä. Ymmärtääksesi täysin hänen tarinaansa, voit myös katsoa hänen animaatioelokuvansa, joka julkaistiin samana päivänä.

Darksiders (sarja)

Darksiders on hack and slash -toimintaseikkailuvideopeli, joka sijoittuu post-apokalyptiseen maailmaan. Pelaat Wara, yhtenä neljästä Apocalypsen ratsastajasta. Sen ensimmäinen luku on tunnustettu yhdeksi franchising-sarjan parhaista. Keskellä enkelien ja demonien välistä taistelua neljän ratsumiehen tehtävänä on tuoda tasapaino universumiin. Jokainen Darksidersin osa ottaa näiden näkökulmasta neljä ritaria. Ensimmäinen nimike pyörii sodan ympärillä, sitten vastaavasti Death, Fury ja Strife.

Keski-Maa: Mordorin varjo/sota

Jos olet fanaatikko JRR Tolkin, tämä saattaa olla sinulle sopiva valinta. Molemmat pelit antavat pelaajille mahdollisuuden tuhota vihollisia. Kuulostaako Spartan Ragelta? Vaikka Middle Earth: Shadow of Mordor ja Shadow of War eivät sisällä monia GOW:n kaltaisia ​​elementtejä, niissä on syvä tarina. Shadow of Warista puhuttaessa pelissä on vaikuttavia tarinakaareja massiivisella avoimella maailmalla ja hahmoilla.

Bajonetti (sarja)

Ennen kuin kehitämme mitään, Bayonetta ja God of War eivät näytä miltään osin samalta. Mutta ainoa samankaltaisuus on molemmille yhteinen hack and slash -peli. Bayonetta on yksi Segan kriitikoiden ylistätyimmistä videopeleistä. Ole käytettävissä Xbox 360 Ja Yksi, on laajalti arvostettu toiminnastaan ​​ja taistelustaan. Useille pelaajille ja kriitikoille tämä peli oli melko koukuttava. Sen pelattavuus muistuttaa sinua vanhoista God of War -peleistä.

Ruttotarina: Requiem

Vaikka tällä otsikolla ei ole mitään mytologista tarinaa, se vetää sinut yliluonnolliseen ja julmaan maailmaan. Peli seuraa sisarusten Amician ja Hugo de Runen matkaa heidän selviytyessään mustasta kuolemasta. Pelaat Amiciana, kun joudut selviytymään ranskalaisen inkvisition rottien ja sotilaiden joukosta. Lisäksi sen ankarassa ympäristössä on myös monia alkemiallisia tai yliluonnollisia elementtejä. Se on saatavilla myös Xbox Game Passissa. Joten kokeile sitä ennen kuin Game Pass tallentaa sen.

Lords of the Fallen (2014)

Etsitkö jumalia, puolijumalia ja muita olentoja? Lords of the Fallen voisi olla loistava valinta. Inspiraatiota parhaista sodan jumala Ja Anime franchisingon toimintaroolipeli, jossa on a epälineaarinen asetus. Voit nopeuttaa matkaasi tutkimalla erilaisia ​​piilotettuja alueita, reittejä ja pikakuvakkeita. Vaikka hänen pomotaistelunsa ovat melko haastavia ja haastavia, hän on myös melko lahjakas. Koska sen jatko-osa on vahvistettu ja se on käynnissä, pelin hiominen voi olla aikasi ja hypetyksen arvoista.

Assassin's Creed Odyssey ja Valhalla

AC Odysseyn ja Valhallan julkaisu sai minut miettimään uudelleen, olinko liian ankara AC-sarjan suhteen. Pelaajille, jotka etsivät pohjoismaisten ja kreikkalaisten myyttien kauniita maisemia, AC Odyssey ja Valhalla ovat loistavia vaihtoehtoja. Vaikka molemmat ovat maadoittuneempia kuin God of War -sarja, ne tarjoavat kokemuksen vanha Kreikka ja Hän oli viikinki. Jos haluat palata vanhoihin aikoihin, jolloin Kratos tappoi kreikkalaisia ​​jumalia, valitse AC Odyssey. Mutta jos etsit anteeksiantamattomampaa toimintaan keskittyvää peliä, Valhalla olisi parempi vaihtoehto. Assassin's Creed Odyssey on kuitenkin saatavilla myös Game Passissa. Joten voit kokeilla sitä, jos sinulla on aktiivinen tilaus.

Dark Souls (sarja)

Fromsoftware Inc:ltä peräisin oleva Dark Souls on ollut yksi viime vuosikymmenen vaikutusvaltaisimmista franchising-yhtiöistä. Se esitteli Soulslike-pelikonseptin heidän Soulsborne-osistaan. Dark Souls tuhosi ajatuksen pomojen viimeistelemisestä yhdellä kertaa. Vaikka se on tunnettu Soulslike-pelaamisestaan, minulle se on aina liittynyt sen vaikeuteen. Jos pidät haastavista pulmatehtävistä, taisteluista ja tehtävistä, suosittelemme kokeilemaan tätä sarjaa. Koska hänellä on lukuisia hahmo- ja aserakenteita, voit myös luoda Kratosin kaltaisen kokoonpanon.

Elden sormus

Ole voittaja Vuoden peli, Elden Ring ansaitsee kaikki palkinnot ja rakkauden. Jos olet nähnyt The Game Awardsin, tiedät God of War Ragnarokin ja tämän välisen anteeksiantamattoman jännitteen. Ainutlaatuisen Souls-tyylisen pelin ansiosta Elden Ring on tehnyt useita kokeneita veteraanipelaajia"Viha on pysähtynyt". Yhteistyöllä George RR Martin Ja Hideteka Miyazaki, tässä pelissä on synkkä, jyrkkä ja yksityiskohtainen tarina. Vaikka tämä peli enimmäkseen menettää Kratosin vihan ja raivon, se pitää sinut varmasti kiireisenä kukistamalla hänen haastavat ja monimutkaiset pomonsa.

Hellblade: Senuan uhri

Hellblade: Senua's Sacrifice on valintasi Xbox-pelaajille, jotka etsivät synkempää, mutta God of Warin kaltaista tarinaa. Tämä peli sijoittuu pimeään fantasiamaailmaan, joka perustuu norjalaisiin mytologioihin ja jossa on keskeinen kelttikulttuuri. Pelaat Senuana, kun hän lähtee matkaansa Helheimiin kukistaen pohjoismaisia ​​jumalia, jumalattaria ja muita olentoja. Vaikka Hellblade ei sisällä Thorin tai Odinin kaltaisia, se sisältää Hella, Surtur, Beast Garm ja paljon muuta. Jännittävän norjalaisen historian lisäksi tämä peli on tehnyt hienoa työtä mielisairaus Ja melonkoliaa. Kun tämän pelin jatko-osa, Senua's Saga: Hellblade II, julkaistaan, et ehkä halua missata tätä mestariteosta.

Jos olet innostunut tulevista peleistä, katso Videopelin julkaisupäiväkalenteri 2023 Lisätietoja. Tämä koskee parhaita pelejä, kuten God of War Xboxille. Jos pidit tästä oppaasta, muista tutustua toiseen oppaaseemme Ominaisuudet täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up