Taistele Olympuksen tulostaulukosta ja siitä, kuka voittaa Overwatch 2:ssa

Battle for Olympus -tapahtuma on käynnissä Overwatch 2:ssa, ja pelaajat ihmettelevät, kumpi sankari voittaa sen. Tämän tapahtuman aikana voit pelata erityisen ilmaista deathmatchia, jossa valitut hahmot saavat kreikkalaisen mytologian kuuluisien hahmojen voimat. Ja tämän tapahtuman voittavalla sankarilla on suuri palkinto odottamassa. Joten tässä on tämänhetkinen tulostaulukko ja tulostaulukko Battle for Olympus -tapahtumasta Overwatch 2:ssa.

Table
  1. Kuka voittaa taistelun Olympuksesta Overwatch 2:ssa?
    1. Mitä tapahtuu, kun sankari voittaa taistelun Olympuksesta?

Kuka voittaa taistelun Olympuksesta Overwatch 2:ssa?

Viikon 1 aikana Junker Queen näyttää voittavan taistelun Olympuksesta Overwatch 2:ssa. Hänellä on yhteensä 34 465 093 tappoa tätä kirjoittaessa, tässä on kunkin hahmon sijoitus: Sijoitus
Sankari
Se tappaa
1 Junker Queen 34.465.093 2 Pharah 32.579.481 3 Roadhog 25.887.501 4 Lucius 24.948.982 5 Widowmaker 24.860.472 6 Reinhardt 22.443. @PlayOverwatch Twitterissä. Katso tämä postaus alla. Tämä on Olympuksen taistelun ensimmäisen viikon päätös! Tässä päivitetty katsaus tulostaulukkoon🔱 Pystyykö Hades Pharah kuromaan umpeen eron ja varastamaan kruunun Zeus Junker Queenilta?👑 Jatkaako Hermes Lúcio nousua tulostaulukossa ja ohittaako Cyclops Roadhogin?📈 Tiedämme pian! pic.twitter.com/Bm54MAW7D0
- Overwatch (@PlayOverwatch) 13. tammikuuta 2023 Älä huoli, tapahtuma päättyy 19. tammikuuta ja aikaa on vielä jäljellä. Joten jos aloitat pelaamisen suosikkisankarina, sinulla on silti mahdollisuus saada heidät voittamaan. Pharah ei ole paljon jäljessä Junker Queen -tapauksissa. Etkä koskaan tiedä, että pelaajat saattavat vain kääntää UNO:n ja antaa Ramattran voittaa. Vaikka hänen tappomääränsä huomioon ottaen se on erittäin epätodennäköistä.

Mitä tapahtuu, kun sankari voittaa taistelun Olympuksesta?

Eniten tapoja tapahtuman lopussa saava sankari voittaa taistelun Olympus e:stä peli ikuistaa heidät asettamalla patsaan Ruins of Illios areenan kartalle. Mutta älä ole surullinen, jos sankarisi ei voita, sillä suorittamalla erikoishaasteet saat silti ilmaisia ​​palkintoja. Tämä kattaa tämän oppaan siitä, kuka voittaa Olympuksen taistelun Overwatch 2:ssa, ja nykyisen tulostaulukon sijoituksen. Jos haluat lisätietoja tästä pelistä, suosittelen tutustumaan meidän peliimme Valvonta 2 osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up