Tason valintavalikon lukituksen avaaminen Sonic Maniassa

Sonic Maniassa ainoa tapa päästä Act Select- tai Level Select -valikkoon on suorittaa koko peli kerran. Tämä menetelmä on kuitenkin hieman pitkä ja saattaa kestää joiltakin pelaajilta kauan. Jos etsit avaa Sonic Manian tason valintanäyttö, niin tämä opas on kaikki mitä tarvitset. Lue loppuun, niin opit selviytymään joistakin perustarkistuksista.

Kuinka päästä tason valintaan Sonia Maniassa Switchissä, PlayStationissa, Xboxissa ja PC:ssä?

Päästäkseen tason valintavalikkoon pelaajien on avattava lukitus Virheenkorjaus tila. Nyt tietämättömille Debug Mode avataan, kun ansaitset 16 medaljonkia bonusvaiheilta. Tämä tekee virheenkorjaustilan käytettävissä ominaisuutena Pelivaihtoehdot mistä voit Aktivoi/deaktivoi kun haluat. Yksityiskohtaisen selityksen saat oppaastamme, jossa selitimme helpoimman tavan tehdä se avaa virheenkorjaustilan lukitus. Joka tapauksessa, kun olet virheenkorjaustilassa, siirry Mania-tilaan ja vie hiiri no Tallenna vaihtoehto.

Sen jälkeen paina ja pidä painettuna seuraavia painikkeita vastaavissa laitteissa päästäksesi Tason valintaan Sonia Maniassa:

  • PlayStationilla – Pidä Neliö + Asetukset-näppäimiä painettuna.
  • Xboxilla – Pidä X + Menu-näppäimiä painettuna.
  • Nintendo Switchillä – Pidä Y- ja +-näppäimiä painettuna yhdessä.
  • PC:llä – Pidä Q + A -näppäimiä painettuna.

Käytä myös Analoginen sauva tai nuolinäppäimet valitaksesi vaiheen Sonic Mania -tason valintavalikosta. Valitse hahmo paina kolmio (PS), Y (Xbox), X (kytkin) ja W (PC).
Aiemmin vaiheet Level Selectin käyttöön ottamiseksi Sonic Maniassa olivat melko erilaisia. Se sisälsi näppäinyhdistelmän painamisen otsikkonäytössä ennen kuin "Paina mitä tahansa painiketta" -kehote tuli näkyviin. Tämä menetelmä on kuitenkin korjattu päivityksen version 1.03 jälkeen. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä haluamme kiittää Sonic Mania Fandom siitä, että olet antanut meille kaikki tarvittavat tiedot. Tämä kattaa kaiken tason valinnan avaamisesta Sonic Maniassa. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Videopelioppaat saadaksesi lisää informatiivista sisältöä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up