Taustakuvamoottori vaikuttaa FPS:ään (Kuinka korjata)

Taustakuvan moottori on suosittu Windows-sovellus, jota käytetään taustakuvien animointiin. Tämän sovelluksen avulla voit käyttää ja luoda animoituja ja interaktiivisia taustakuvia. Monet käyttäjät kuitenkin ihmettelevät, jos Wallpaper Engine vähentää FPS:ää pelien aikana. Koska tällä sovelluksella on oma renderöintimoottori, se vaikuttaa varmasti tietokoneesi suorituskykyyn. Tämä opas kertoo, vaikuttaako tämä taustakuva-animaatiosovellus pelisuorituskykyysi.

Table
  1. Wallpaper Engine vähentää FPS:ää peleissä
    1. Vaikuttaako Wallpaper Engine prosessoriin ja RAM-muistiin?
    2. Kuinka korjata FPS

Wallpaper Engine vähentää FPS:ää peleissä

Yksinkertainen vastaus on kyllä, Wallpaper Engine vähentää FPS:ää peleissä. On kuitenkin useita tekijöitä, jotka tulevat peliin. Ensimmäinen on tietokoneesi komponentit. Jos sinulla on a Huippuluokan PC:t voimakkaan kanssa prosessori se on a Graafinen paperi, et löydä merkittävää vaikutusta pelin suorituskykyyn. Joten ennen tämän sovelluksen ostamista suosittelemme, että tarkistat Vähimmäis- ja suositellut järjestelmävaatimukset. Toinen tekijä, joka voi vaikuttaa suorituskykyyn, on taustakuvan tyyppi käytät. Tässä sovelluksessa on valtava valikoima dynaamisia taustakuvia, joista valita, ja uusia ladataan joka päivä. Kuitenkin, jos käytät taustakuvia jatkeella korkea resoluutio, joten koet FPS:n laskun. Lisäksi, jos käytät a 3d taustakuva, joten huomaat pätkimisen tai viiveen muissa intensiivisissä sovelluksissa, kuten peleissä tai muokkausohjelmistoissa.

Vaikuttaako Wallpaper Engine prosessoriin ja RAM-muistiin?

Pelin lisäksi Wallpaper Engine vaikuttaa myös sinun peliisi prosessori Ja RAM se riippuu sinusta asetukset. Jos käytät tätä sovellusta kannettavassa tietokoneessa, se myös kuluttaa akkua tavallista nopeammin. Lisäksi joissakin taustoissa on voimakasta grafiikkaa tai enemmän liikkuvia hiukkasia. Nämä käyttävät huomattavan määrän CPU:ta ja RAM-muistia toimiakseen yksinään.

Kuinka korjata FPS

Onneksi sovelluksella on omat asetukset, joita voit säätää prosessorin käytön vähentämiseksi ja FPS:n lisäämiseksi. Se voi kuitenkin heikentää taustakuvien visuaalista laatua. Noudata kuitenkin näitä vaiheita vähentääksesi FPS-pudotusta:

  • Käynnistä sovellus ja napsauta Asetukset-kuvake.
  • Alla Suorituskyky-välilehti, aseta Laatu esiasetettu Low.
  • Yritä laskea FPS 20 tai 15.
  • Alla Yleiset-välilehti, valitse ruutu "Videon laitteistokiihdytys"

Nämä muutokset voivat lisätä järjestelmän suorituskykyä. Tämä kaikki kertoo meiltä Wallpaper Enginen FPS:n pudotuksesta ja sen korjaamisesta. Kun olet täällä, voit myös tutustua oppaaseemme Parhaat vaihtoehdot tätä sovellusta varten RelowGame.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up