Thaimaan BBQ Tycoon Codes (tammikuu 2023)

Thai BBQ Tycoon on Tubpong Extran kehittämä Roblox-peli. Tässä pelissä hallitset ravintolaa, jossa tarjoillaan erilaisia ​​ruokia. Ennen ravintolan perustamista sinun on kuitenkin järjestettävä asiakkaille istumapaikat ja mitä muuta. Sen tekeminen kuulostaa helpolta, mutta se ei ole sitä, kaikki pelin huonekalut eivät ole ilmaisia. Sinun vastuullasi on tarjota ruokaa ja kerätä rahaa päivitysten ostamiseen. Koska huonekalut ovat melko kalliita, se saa pelaajan ihmettelemään jos on Thaimaan BBQ Tycoon -koodeja ilmaista rahaa ja muita lahjoja. Jos etsit myös ilmaislahjoja, sukeltakaamme ilman pitkiä puheita.

Onko Thaimaan BBQ Tycoon -koodeja? (tammikuu 2023)

Kirjoitushetkellä Roblox Thai BBQ Tycoon -koodeja ei ole saatavilla. Koska peli on melko uusi ja jatkuvasti kasvava suosio, näyttää siltä, ​​​​että kehittäjä saattaa julkaista joitain koodeja pian. Pelissä on ehdottomasti koodin lunastusmahdollisuus. Joidenkin spekulaatioiden mukaan koodit voivat kuitenkin saapua aina, kun peli saavuttaa virstanpylvään. Joten älä unohda pitää Thai BBQ Tycoonista Robloxilla nopeuttaaksesi prosessia.

Vanhentuneet koodit

Kun koodit saapuvat, tässä mainitaan kaikki vanhentuneet koodit, jotka eivät enää toimi. Et siis mene sekaisin aktiivisten joukkoon.

Kuinka lunastaa Thai BBQ Tycoon -koodit?

Alla olemme maininneet vaiheet koodien lunastamiseksi.

 • Käynnistä ensin Thaimaan grilli-moguli peli robloxilla.
 • Napsauta sitten Koodi vaihtoehto.
 • Sen jälkeen, syötä työkoodit tyhjyydessä.
 • Ja sitten vain klikkaa kirjaudu sisään saada palkintoja välittömästi.

Mistä löytää uusia koodeja?

Lunastuskoodit-osiossa kehittäjä, Tubpong Extra mainitsi, että voit saada uusia koodeja liittymällä heidän Discord-ryhmään. Joten jos haluat koodit heti kun ne ovat saatavilla, muista liittyä heidän ryhmään. Mutta jos et halua käydä läpi tätä vaivaa, lisää tämä sivu kirjanmerkkeihin painamalla CTRL+D. Päivitämme koodit joka päivä, jotta et menetä palkintojasi. Tämä kattaa kaiken Roblox Thai BBQ Tycoon -koodeista ja niiden lunastamisesta. Jos pelaat näitä pelejä tarpeeksi usein, katso muut Roblox pelioppaat saadaksesi lisää koodeja ja muita vinkkejä ja temppuja.

Table
 1. Onko Thaimaan BBQ Tycoon -koodeja? (tammikuu 2023)
  1. Vanhentuneet koodit
  2. Kuinka lunastaa Thai BBQ Tycoon -koodit?
  3. Mistä löytää uusia koodeja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up