The Sims 3:n (2022) parhaat versiot

Elämäsimulaatiopelinä The Sims 3 tarjoaa yhden parhaista realistisista kokemuksista. Joillekin yhteisön pelaajille se saattaa olla jopa parempi kuin The Sims 4. Tämä johtuu pelin sisältämien modien lukuisista valinnoista. Koska The Sims 3:n julkaisusta on kulunut yli vuosikymmen, modit voivat olla loistava tapa palata peliin. Mutta mitkä ladata ja asentaa? Tutustu oppaaseemme löytääksesi parhaat Sims 3 -modit, joita voit kokeilla.

Table
 1. Parhaat Sims 3 -modit, joita voit kokeilla
  1. Ei ostoksia jääkaapissa
  2. Traveler Mod – Sims 3:n paras mod
  3. Kasvaminen (luonnollinen ikääntyminen)
  4. Vektori
  5. Ei vauva voi venyttää

Parhaat Sims 3 -modit, joita voit kokeilla

Olemme koonneet joitain parhaista suositelluista modeista paremman pelattavuuden ja realistisen kokemuksen takaamiseksi. Joten tässä ovat parhaat modit, joita voit kokeilla pelissä:

Ei ostoksia jääkaapissa

Kuten nimi jo viittaa, tämä Sims-modi estää pelaajia ostamasta aineksia jääkaapista. Tämän ansiosta säästät rahaa, joka olisi käytetty jääkaapin ostoon. Voit mennä supermarketista tai ruokakaupasta ostamaan näitä ainesosia. Vaihtoehtoisesti voit myös valmistaa vihannekset tai ainekset itse. The Ei jääkaapin ostostilaa (linkki) lisää todenmukaisuutta simeihisi. Jos et halua ostaa aineksia jääkaapista, tämä mukaansatempaava modi saattaa olla oikea valinta sinulle.

Traveler Mod – Sims 3:n paras mod

Sims-pelaajille, jotka haluavat matkustaa eri paikkoihin, Traveler mod (linkki) voisi helpottaa matkaasi. Riippumatta siitä, mihin kaupunkiin muutat kyseisen simin, et menetä heidän suhteitaan. Tämän lisäksi et menetä myöskään vanhoja säästöjäsi. Kun käytät tätä modia, voit lähettää simejä henkilökohtaiselle lomalle. Voit myös nauttia lomamaailmasta pysyvästi tai niin kauan kuin haluat. Mutta voit lähteä lomalle vain pelatessasi Travel on Vacation family. Sen lisäksi on olemassa myös useita muokattavissa olevia vaihtoehtoja, joita voit hallita paremman pelattavuuden saavuttamiseksi.

Kasvaminen (luonnollinen ikääntyminen)

Jokainen sim vie oman aikansa kasvaakseen odotettavissa olevan elinajan tai eliniän mukaan. Mutta kanssa Consort Grow mod (linkki), Lapset ja nuoret simuloivat fyysistä kasvamisprosessia joka ilta. Aikuisena simulaatio palautuu normaaliksi. Voit ottaa tämän modin käyttöön kaikille tietyn kaupungin simeille. Vaihtoehtoisesti voit myös poistaa tämän modin käytöstä "!Puhdas" -vaihtoehto. Lasten ja teini-ikäisten kasvun myötä Grow Mod muuttaa myös heidän ääntään.

Vektori

Haluatko vaivata kaupunkiasi realistisilla virusuhilla? Vektori mod (linkki) se on a mukautettava sairauslataaja joka simuloi erilaisia ​​sairauksia kaupungissasi. Siellä on erilaisia ​​moduuleja tälle modille, jonka avulla voit aiheuttaa erilaisia ​​sairauksia kaupungissa. Tämä sisältää Zombie-moduulin Vectorille, joka aiheuttaa Zombeihin liittyvät sairaudet. Mutta paremman toiminnallisuuden saamiseksi sinun on asennettava Supernatural mod. Toinen moduuli sisältää Vector Goofy -moduulin, jonka avulla voit aiheuttaa ei-kuolemaan johtavia sairauksia pitää siitä Naurava meteli tai erilainen Onnettomuuksia.

Ei vauva voi venyttää

Toisin kuin aikuisilla, jotkin toiminnot on rajoitettu Sims 3:n lapsille. Lasten valvonta voi olla aika tylsää. Kanssa "No Stretch Kids Can mod"(linkki), voit muuntaa aikuisten tekoja tai liikkeet sisään Pojat. Jotta lapset voivat suorittaa päivittäisiä toimintoja aikuisten tavoin. Tämä sisältää pyykinpesun, laskujen maksamisen, eliksiirin valmistamisen, kuuman kylvyn ja muut toimet. Tämä modi on eräänlainen hakkerointi tai kiertotapa lapsille aikuisuuteen.

Siinä kaikki parhaat Sims 3 -modit, joita voit kokeilla. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu täydellinen luettelo kaikista sims 3 -huijauksistaJa Lisäksi The Sims 4 oppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up