The Sims 4 DLC Toggler ei toimi (korjaa)

Eikö Sims 4 DLC Togglerisi toimi? DLC-vaihtokytkin on siunaus valepuvussa monille EA Sportsin suositun simulaatiopelin pelaajille. Sen avulla pelaajat voivat poistaa käytöstä DLC:n, jota he eivät tarvitse, sen sijaan, että ne poistaisivat sen heti. Mutta entä jos kytkin itse lakkaa toimimasta? Tämä opas antaa sinulle kaikki mahdolliset korjaukset saadaksesi DLC Toggler -laitteen uudelleen käyttöön. Vastuuvapauslauseke: Huomaa, että piraattien DLC:n lataaminen on laitonta, ja jos se havaitaan, EA saattaa jäädyttää tilisi. Voit mennä eteenpäin omalla vastuullasi. Laillinen tapa tehdä tämä on ostaa DLC-paketit itse EA-kaupasta.

The Sims 4 DLC -valitsin ei toimi ongelman korjaaminen

Jos DLC Toggler for The Sims 4 ei toimi, saat todennäköisesti virheilmoituksen "Asetustiedostoa ei voitu lukea: dlc.ini". Tämä voi tapahtua, jos olet ladannut FitGirl Repack. FitGirl Repack on pohjimmiltaan erittäin pakattu krakattu versio pelistä, mikä nopeuttaa latausaikoja ja vähentää tallennustilan käyttöä. Jotkut käyttäjät ilmoittivat, että paketti ei sisältänyt "dlc.ini"-tiedostoa. Näytämme sinulle yksinkertaisen ratkaisun tähän ongelmaan:

 • Hae GitHubista ja siirry tiedostoon "dlc.ini" The Sims 4 sivu.
 • Napsauta nyt hiiren oikealla painikkeella "Raaka" -painiketta ja napsauta "Tallenna linkki".
 • Siirrä lopuksi juuri lataamasi tiedosto samaan kansioon kuin tiedosto dlc-toggler.
 • Tämän pitäisi todennäköisesti korjata virhe. Mene eteenpäin ja avaa The Sims 4 nähdäksesi, esiintyykö virhe edelleen. Koska olet nyt onnistuneesti korvannut puuttuvat tiedostot FitGirl Repackista, voit poistaa DLC:t käytöstä DLC-valitsimen avulla tavalliseen tapaan.
  Lue myös: Sims 4 DLC Togglerin lataaminen ja käyttö
  Tämä on kaikki pähkinänkuoressa siitä, kuinka korjata The Sims 4 DLC Toggler ei toimi. Kun olet vielä täällä, mene osoitteeseen Sims 4 omistettu kaikkeen mitä pelistä tarvitset.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up