Thestral-kiinnikkeen avaaminen ja hankkiminen Tylypahkan perinnössä

The Testaa niitä oli näkyvä olento Harry Potter -sarjassa ja pelaajat voivat saada sen a perustaa Tylypahkan perinnössä. Tämä peli on valloittanut maailman myrskyn julkaisemisen jälkeen, ja pelaajat kaikkialta maailmasta odottavat pääsevänsä tutustumaan tähän maagiseen maailmaan. Muutamalla välähdyksellä pelattavuudesta voimme jo todeta, että tämä on massiivinen avoimen maailman seikkailu. Joten matkan helpottamiseksi peliin on lisätty erilaisia ​​kiinnikkeitä. Ja mikä olisikaan parempi teline kuin Thestral tutkiaksesi maata ja taivasta? Tämä opas kertoo sinulle kaiken tämän luurankohevosen lukituksen avaamisesta ja sen käyttämisestä telineenä.

Thestral-kiinnikkeen lukituksen avaaminen Tylypahkan perinnössä

Nämä luurankohevoset esiintyivät ensimmäisen kerran Feeniksin ritarikunnassa. Vaikka he näyttävät pelottavilta, he ovat kekseliäitä olentoja, jotka auttoivat Harrya pääsemään Taikaministeriöön ja auttamaan Sirius Blackia. Ja tässä pelissä he auttavat sinua myös matkustamaan.
Kirjoitushetkellä Tylypahkan Legacy Deluxe Editionin tai Collector's Editionin ostaneet saavat Thestral-telineen osana Dark Arts Packia. Tämän lisäksi saat myös:

  • Pimeän taiteen kosmetiikkasetti
  • Pimeän taiteen taisteluareena
  • Dark Arts Garrisonin hattu

Tällä hetkellä on epäselvää, tuleeko siitä lukitsematon teline tavallisen version pelaajille. Mutta se selviää pian, kun peli julkaistaan 10. helmikuuta. Mutta jos tilasit Deluxe- tai Digital Deluxe -version, saat 72 tuntia etuajassa peliin. Näiden lentävien hevosten lisäksi pelattavuus paljasti myös Hippogriffin ja Broomin kiinnikkeinä. Niitä käyttämällä voit matkustaa Tylypahkan lisäksi myös sellaisille alueille kuin Tylysmeaden kylään.
Siinä kaikki, kuinka saada Thestral-teline Tylypahkan perintöön. Meillä on lisää oppaita tästä pelistä, joten muista tarkistaa ne RelowGame.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up