Toastien lukituksen avaaminen Vampire Survivors -pelissä (vaatimukset)

Vampire Survivors on saavuttanut paljon suosiota ajan myötä yksinkertaisen mutta loistavan mekaniikkansa ansiosta. Tässä pelissä on useita vaiheita, jotka voit avata ja selviytyä tappaaksesi pääpomon. Jos olet veteraanipelaaja, tunnet varsin hyvin hahmot, jotka voit avata. Jos olet jo avannut kaikki päähenkilöt ja kuullut joistakin salaisista hahmoista, olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä artikkelissa opastamme sinut avaa salainen hahmo, Toastie helposti Vampire Survivorsissa. Avuksesi, olemme maininneet kaikki mahdolliset tavat saada tämä Pink Ghost alla olevassa artikkelissa.

Kuinka avata salainen hahmo Toastie elokuvassa Vampire Survivors?

Kuvatekstit: GameSteed Saadaksesi Toastien Vampire Survivors -peliin, sinun on avattava lukitus Exdash ensin ja voita sitten Stalker tai Drowner aloittaaksesi Pink Ghost Spawnin. Kun olet valmis, Toastie ilmestyy oikeaan alakulmaan puoli sekuntia ja huutaa Panini. Heti kun se tapahtuu, paina Nuoli alas ja Enter-näppäin. Pelaajien on oltava tarpeeksi nopeita saadakseen sen toimimaan, tai heidän on yritettävä uudelleen. Jos teet sen oikein, kuulet nopean musiikin, joka viittaa Mortal Kombatiin, ja olet valmis. Asiattomille Stalker tai Drowner tunnetaan myös nimellä Death NPC. Kumpikaan ei kuitenkaan synny satunnaisessa vaiheessa. Stalker tulee näkyviin Meijeritehdas ja Drowner on yksinoikeus Kukon torni vaihe. Voit käyttää vain näitä kahta NPC:tä Henkilökunta, Rukousnauha, Hyvin kaunis kuutai Minun jäljet saatavilla vaiheittain. Tämä johtuu siitä, että he ovat immuuneja muille pelin aseille. Viitteellesi olemme maininneet kuolleiden NPC:n syntymisnopeuden alla olevassa artikkelissa.

 • Stalkkeri
  • 1 % mahdollisuus kutemaan 0 minuutin kohdalla.
  • 30 % mahdollisuus kutemaan 8 minuutin kuluttua.
  • 30 % mahdollisuus kutemaan 12 minuutin kohdalla.
 • Hukkuja
  • Luo 25 minuutissa.
  • Luo 30 minuutissa.

Toinen tapa saada Toastie Vampire Survivors -pelissä on heittää Tramezzini loitsu kanssa Kielletyt rullaukset Morban. Tämä jäänne kuitenkin syntyy vain tiedostossa luun alueja se auttaa myös avaamaan salaisen valikon pysyvästi. Samoin tämä prosessi toimii vain, jos olet aiemmin avannut Exdashin lukituksen. Jos sinulla ei ole onnea saada jäännös, voit aina selviytyä 20 minuuttia ja odottaa hukkujan ilmestymistä luualueelle. Kun teet sen, tiedät harjoituksen. Näin voit saada hänen haastavimman hahmonsa Terveys maksimi 1 HP ja aloita a:lla Kalastuskäpy ase pelissä. Tämä tiivistää kaiken siitä, kuinka helposti avata ja saada Toastie Vampire Survivors -pelissä. Kun olet täällä, älä unohda tarkistaa kuinka saada muita salaisia ​​hahmoja pelissä. Jos haluat lisää vinkkejä ja temppuja, katso muut Videopelioppaat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up