TOM CLANCY'S RAINBOW SIX SIEGE ILMOITTAA SUUNNITELMAT VUODELLE 8

Ubisoft on julkistanut kunnianhimoisen Rainbow Six Siege Year 8 -tapahtuman etenemissuunnitelman, jossa esitellään uusia pelaajien suojausaloitteita, kuten Mousetrap, neljä vauhdikasta kautta neljällä uudella operaattorilla, uusi kartta, neljä Battle Passia, aloitusominaisuudet ja harjoitukset uusille ja palaaville pelaajille, tasapaino muutoksia, jännittäviä tapahtumia ja monia muita päivityksiä vahvistamaan peliä äärimmäisenä taktisena ammuntakokemuksena. Vuoden 7 aikana Rainbow Six Siege esitteli ristiinpelin ja etenemisen, neljä uutta operaattoria, kaksi uutta karttaa, monia huijauksenestoominaisuuksia, mainejärjestelmän, joka vähentää myrkyllisyyttä ja kannustaa positiiviseen käyttäytymiseen, lukuisia tasapainopäivitysoperaattoreita, yksityisyystilan, käyttöliittymän. ja HUD-parannuksia ja paljon muuta. Vuonna 8 Ubisoft jatkaa pitkäaikaista sitoutumistaan ​​tehdäkseen Rainbow Six Siegestä jännittävän, harkitun ja reilun pelin.
TIETOkartta VUOSI 8
Commanding Force, vuoden 8 ensimmäinen kausi, tuo brasilialaisen hyökkääjän Bravan ja merkittäviä päivityksiä, mukaan lukien mukaansatempaavan uudelleenlatauksen. Kausi 1 lisää myös innovatiivisen anti-hiiri- ja näppäimistöratkaisun konsoliin Mousetrap, joka estää huijareita saamasta epäoikeudenmukaista etua pelatessaan pelaajia vastaan, joissa on ohjaimia. Kausi 2 esittelee ruotsalaisen operaattorin, mukaansatempaavan konsulaattikartan uudistuksen ja pysyvän Arcade-soittolistan julkaisun. Lisäksi ampumarata saa päivityksen, joka lisää uusia maalitiloja, jotka auttavat uusia ja palaavia pelaajia harjoittelemaan ennen otteluita. Kolmannen kauden operaattori saapuu Etelä-Koreasta ja tuo mukanaan suuren uudistuksen Quickplaysta – lisätietoja alla. Vuoden viimeinen Operaattori tulee Portugalista upouuden kartan ja keskeisen aloitusominaisuuden kanssa: Defender AI -soittolistan, joka tarjoaa pelaajille uuden tavan harjoitella operaattoreita, testata strategioita ja viimeistellä lähestymistapaansa eri kartoilla.
PELAAJIEN SUOJAUS
Vuodesta 7 lähtien kehitystiimi jatkaa pelaajien suojaamisen ja huijausten vastaisten toimien priorisoimista. Esiteltyjä aloitteita ovat muun muassa uusi QB-turvajärjestelmä, jonka tavoitteena on vaikeuttaa huijausten tuottamista; ja Mousetrap, joka julkaistiin kaudella 1, uusi turvatoimenpide, jonka tavoitteena on vähentää hiiren ja näppäimistön huijareiden vaikutusta konsoleihin. Tämän vallankumouksellisen ominaisuuden tarkoituksena on poistaa näiden huijareiden pelikokemuksen reuna ja tehdä kokemuksesta tasa-arvoisempi kaikille. Mousetrap saa iteraatioita kaudesta toiseen, ja se erottuu ensimmäisenä merkittävänä esimerkkinä tällaisesta ominaisuudesta kilpailevalla pelialalla. Viime vuonna beta-vaiheessa julkaistun mainejärjestelmän lisäksi tiimi työskentelee uuden aloitteen parissa. Pelaajien suosittelujärjestelmä ottaa käyttöön luokitusjärjestelmän, jonka avulla pelaajat voivat arvioida muita pelaajia heidän kokemuksensa perusteella. Tätä järjestelmää valvotaan sen varmistamiseksi, että se on oikeudenmukainen kaikille. Ranking-pelaamiseen tulee myös uusia vaatimuksia, joiden tarkoituksena on vähentää sopimattomia tilejä pelikokemuksesi ja smurfoinnin aikana. Lisäksi Privacy Mode, joka esiteltiin PC:lle viime vuonna tekijöiden suojaamiseksi, julkaistaan ​​myöhemmin kaikkien pelaajien konsoleille. Kaiken kaikkiaan vuonna 8 kehitystiimi yrittää tehdä Rainbow Six Siegestä yhteistyökykyisemmän, vieraanvaraisemman ja turvallisemman pelin kaikille. Muita myrkyllisyyttä ehkäiseviä toimenpiteitä ovat uusi maine-rangaistus loukkaavasta äänikeskustelusta. Kun tämä rangaistus on aktiivinen, se hiljentää oletuksena toistuvat rikolliset estääkseen vihamielisen ja haitallisen sisällön äänikeskustelussa. Mykistetut pelaajat voivat edelleen käyttää äänichattia, mutta vain pelaajat, jotka poistavat mykistyksen manuaalisesti, kuulevat heidät. KULUNUT VUOSI 8
Helmikuun 20. ja 20. maaliskuuta välisenä aikana pelaajat voivat ostaa rajoitetun ajan Year 8 Passin avataksesi neljä Season Battle Pass -korttia, 14 päivän varhaisen pääsyn uusiin operaattoreihin julkaisun yhteydessä, 10 % VIP-alennuksen kaupasta, paketin täyden operaattorin Ace, jopa 2 400 R6 krediittiä ja enemmän. Premium Year Pass tarjoaa kaikki yllä mainitut edut sekä 20 ylimääräistä taistelumerkkiä, joilla pelaajat voivat avata palkintoja nopeammin.
PARANNUKSET KONSOLI- JA SOITINMUKAVUUKSIIN
Vuoden 7 päivitysten jälkeen konsolipelaajille julkaistaan ​​tänä vuonna enemmän omistettuja päivityksiä, samoin kuin Mousetrap ja Privacy Mode konsoleille, ohjaimen asettelun joustavuus ja ohjaimen uudelleenkartoitus tulevat myös tällä kaudella. Quick Match saa myös kattavan päivityksen erottuakseen yhtä paljon kuin Ranked ja Unranked. Tämä vähentää pelaajien seisokkeja Quick Matchissa ja vähentää uusien pelien määrää, jotta pelaajat voivat päästä peliin nopeammin ja kokea Siege-toiminnan täysillä. Pelaajat voivat odottaa käyttöliittymäpäivityksen Play-osion valikkoon: kolme luokkaa – Kilpailu, Quick Match ja Training – jotka sisältävät olemassa olevia ja uusia soittolistoja. Laatan alla on myös dynaaminen malli jokaiselle näistä luokista, jolloin pelaajat voivat käyttää suoraan viimeksi toistettuja soittolistojaan kyseisessä luokassa. Jos soittolistalla on useita pelitiloja, pelaajat voivat valita pelitilat suoraan asetuspainikkeen avulla sen sijaan, että heidän tarvitsee käydä läpi yleisten asetusten painikkeen. Vuoden 8 aikana peliin lisätään edelleen parannuksia, jotka lisäävät pelaajien mukavuutta.
KÄYTTÖÖNOTTO- JA HARJOITTELU-OMINAISUUDET
Esitelläkseen uusia pelaajia Rainbow Six Siegeen paremmin, Year 8 priorisoi pääsyn eri kausiin. Kausi 1 lisää aloittelijahaasteita, uuden etenemistyökalun, jonka avulla uudet pelaajat voivat oppia pelin ja avata uusia operaattoreita pelatessaan. Kausi 2 lisää ampumaradalle tähtäysradan, jolloin pelaajat voivat mukauttaa taitoja, liikettä, maalien määrää ja lukuisia mukautuksia, mukaan lukien edistyneet tekniikat, kuten vain päälaukaukset. Kausi 3 tarjoaa pelattavia opetusohjelmia – upouusia karttoja, joiden avulla pelaaja voi oppia erilaisia ​​pelielementtejä, kuten tuhoa, pystysuuntaisuutta, droneja, pushbackeja jne. ja kartat. Tämä soittolista käyttää nykyisten pelaajien ilmoittamaa koneoppimisalgoritmia.
TASALON JA SOITTOLISTAN PÄIVITYKSET
Kehitystiimi jatkaa useiden operaattoreiden uudelleentyöstämistä tänä vuonna, mukaan lukien Zero, Frost ja muut. Vuosi 8 lisää mukaansatempaavan uudelleenlatauspäivityksen, taktisen mekanikon, havainnointilukon, jonka avulla puolustajat voivat hallita hyökkääjille syötettyjä tietoja, ja täydellisen kilpioperaattoreiden uudistuksen parantaakseen pelaajakokemusta pelaamisen aikana.

Table

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up