Torn Spirit In Valheim - Relow Game

Valheimin uusin päivitys, sumuiset maat, tuo paljon uutta sisältöä. Täysin uuden biomin lisäksi saat uusia väkijoukkoja, vankityrmiä, NPC:itä, taikuutta ja paljon muuta. Tämä biomi kuuluu kuitenkin a paksu sumu. Tämä vaikeuttaa tämän uuden alueen tutkimista. Onneksi on resursseja, joita voit käyttää tämän sumun poistamiseen. Ja osa niistä saattaa olla jo varastossasi. Yksi tällainen resurssi on Revitty henki. Tämä artikkeli kertoo sinulle kaiken Henki repeytyi Valheimissa.

Kuinka saada henki rikki Valheimissa

Kuvan lähde: Jade PG Youtubessa Tämä on esine, jonka voit saada kukistamalla Yaglut. Ennen Mistland-päivitystä tämä kohde oli nimeltään Yagluthin juttuja. Jos olet jo voittanut Yagluthin, tarkista omasi kaiuttimet jos laitat jotain sinne. Muussa tapauksessa ala valmistautua koviin pomotaisteluihin.

Kuinka käyttää sitä

Torn Spiritiä voidaan käyttää luomaan Wisp Fountain Valheimissa. Tämä suihkulähde antaa sinulle Tufts tuottaa Wisplights Ja Wisp taskulamput. Niitä voidaan käyttää paksun sumun poistamiseen Misty Landsissa. Wisp-suihkulähteen tekemiseen tarvitset:

  • 1x Revitty henki
  • 10 kiveä
  • kivenhakkaaja

Joten voit rakentaa Wisplightin käyttämällä 1x kimppu Ja 1 hopeaharkko. Wisp-taskulampun tekemiseen tarvitset 1x kimppu Ja 1 Yggdrasil-puuta. Voit varustaa ne varastostasi oikealla painikkeella niiden päällä haarniskoja muistuttavia. Wispin keräämiseksi sinun on kuitenkin oltava kärsivällinen. Ne ilmestyvät suihkulähteen ympärille, kun se on tumma ja voit poimia ne ilmasta. Huomaa, että Mistlands on myös yksi vaikeammin tutkittavia biomeja. Se on koti useille tappaville olennoille, kuten Tick, Seeker, Seeker Brood, Seeker Soldier ja Gjall. Varmista siis, että sinulla on paras ase ja panssari, ennen kuin lähdet sinne. Siinä kaikki Torn Spiritistä Valheimissa. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka tehdä mehunpoistoainekäy meillä Valheimin osa pian.

Table
  1. Kuinka saada henki rikki Valheimissa
    1. Kuinka käyttää sitä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up