Trolley Tracks Warp Disc Guide (Kaikki valinnat) In High On Life

The Kärryjen telat Warp Disc High On Lifessa avautuu mielenkiintoinen minipelin skenaario. Täällä osallistut muinaiseen filosofiseen kokeiluun. Tämä Justin Roilandin ja Squanch Gamesin ampumapeli on yhtä outo kuin koskaan. Sinulla on muukalainen kartelli, joka tekee ihmisistä huumeita ja puhuvia aseita, sekoitettuna Rick & Mortyn synkän huumorin kanssa. Tämän galaktisen seikkailun aikana matkustat monille planeetoille ja niiden biomeille. Jokaisella on tietty minipeli, ja Trolley Tracks on yksi niistä. Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää valintoja tässä minipelissä.

Table
  1. Kaikki vaihtoehdot Trolley Tracks Warp Disc -minipelissä High On Lifessa
    1. Vedä Trolley Tracks Warp Disc -levyn vipua
    2. Älä vedä vipua

Kaikki vaihtoehdot Trolley Tracks Warp Disc -minipelissä High On Lifessa

Tämä minipeli löytyy täältä Zephyrin paratiisin ylälaakso biomi. Löydät teleportterin sijainnin portaalin vasemmalta puolelta. Mutta ensin sinun on ostettava Kärryjen telat Warp Disc alkaen Blort's Hut sisään Blim kaupunki. Tarvitset 5 loimikidettä sitten voit katsoa oppaamme niiden kasvattamisesta tässä. Kun olet tehnyt sen, ole vuorovaikutuksessa Upper Valleyn loimipaikan kanssa, niin maisema ilmestyy eteen. Siellä näet kahtia jaetun raitiovaunuradan. Toisella puolella on 5 jäljessä olevaa alienia ja toisella puolella vain yksi alien. Kärryn lähestyessä sinun on päätettävä, vedetäänkö vivusta ja pelastetaanko viisi muukalaista. Tai tee mitään ja säästä yksi. Kaikki tekevät parhaansa saadakseen sinut pelastamaan heidät. Näin tapahtuu, kun valitset jommankumman näistä.

Vedä Trolley Tracks Warp Disc -levyn vipua

Viiden alienin pelastaminen yhden sijasta vaikuttaa oikealta vaihtoehdolta. Joten jos menet eteenpäin ja vedät vivusta, sinkku avaruusolio pilkkaa sinua. Juuri ennen kuolemaansa hän pilkahtaa sinua katsomaan hänen kuolemaansa.

Älä vedä vipua

Jos annat kärryn kulkea viiden muukalaisen yli, jokainen heistä saa vastauksen ennen kuin he kuolevat.

  • Alien 1: Tämä huutaa ennen kuin hänet murskataan.
  • Alien 2: Tämä myöntää tehneensä kansanmurhan ja ennustaa enemmän, jos hän selviää.
  • Alien 3: Hän on älykäs muukalainen tiedemies, joka väittää parantavansa tappavia sairauksia.
  • Alien 4: Yritä lohduttaa itseäsi tämän valinnan johdosta.
  • muukalainen 5: Tämä on raskaana kaksosilla ja antaa heille nimet Fleppo ja Dwill ennen kuolemaansa.

Jos puhut pelastetulle muukalaiselle, hän kertoo, että hän sitoi itsensä, koska hänellä ei ollut parempaa tekemistä. Turhauttavaa eikö? Se on vain yksi monista omituisista minipeleistä, joihin törmäät. Tämä kaikki koskee High On Lifen Trolley Tracks Warp Disc -valintoja. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka kasvattaa pesojavierailla RelowGame pian.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up