Tumma ja tummempi: kuinka estää (opas)

Tietotaito estää Dark and Darkerissa se on ratkaisevan tärkeää selviytymiselle. Tässä toimintaseikkailupelissä, jonka on kehittänyt RAUTA MACE, voit valita luokan ja tutkia vankityrmiä, jotka ovat täynnä vihollisia. Jos olet joku, joka tykkää leikkiä lähitaistelu perustuu hahmoja, joten taistelumekaniikan tunteminen on välttämätöntä. Hirviöiden ohella kohtaat myös muita kulmissa piileviä pelaajia. Koska tämä on uusi peli, pelaajat etsivät tapoja oppia tappelemaan. Tämä opas kertoo, kuinka voit estää heidän hyökkäyksensä, jotta sinulla on ikkuna hyökätä tai paeta.

Kuinka estää Dark and Darker -tilassa

Ensinnäkin sinun on varustettava a kilpi. Jos sinulla ei ole sellaista, voit tutkia ja saalis luolastoja saadakseen sellaisen. Suojatyyppejä on neljää ja suurin ero niiden välillä on koko.

  • Pyöreä suoja
  • Kilpi
  • Pavese
  • Lämpösuoja

Voit estää pimeässä ja pimeässä sinun on varustettava mikä tahansa kilpi ja painettava hiiren oikeaa painiketta, jotta se tulee näkyviin. Sinä pystyt pistorasia painike, joka pitää suojan kasvatettu. Näin olet turvassa useimmilta hyökkäyksiltä. Jos kuitenkin kohtaat toisen pelaajan NPC-hirviöiden sijaan, siitä tulee täysin erilainen peli. Tässä, sinun kulma lohko liity peliin. Voit nostaa suojan ja liikuta hiirtä ympärille pysäyttääksesi hyökkäyksen eri kulmasta. Vastustajasi voivat liikkua ja yrittää löytää aukon puolustuksessasi. Joten sen lisäksi, että tiedät kuinka pysäyttää hyökkäys, sinun on harjoitettava monta kertaa menestyäksesi. Yksi temppu, jota voit käyttää vastaan Barbaariluokka se on jossakin estää ja palata kauppaan. Se ei kuitenkaan toimi a Varas luokka. Samoin voit kokeilla uusia menetelmiä hyökkäyksen pysäyttämiseksi tai välttämiseksi. Peli on julma satunnaisilla kuteilla. Voit kutea aivan hirviöiden vieressä tai tyhjässä käytävässä vihollisen kanssa. Joten vastustamisen tietäminen auttaa sinua selviytymään pidempään. Tämä kaikki on käsitelty estämisessä Dark and Darker -tilassa. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka käyttää loitsujavierailla RelowGame pian.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up