Tuntematon virhe FFFF RDR2 - [All Fixes]

Red Dead Redemption 2 on yksi Rockstar Studiosin suurimmista peleistä. Pelin yksityiskohtien taso on hämmästyttävä, ja pelaajien tulee suorittaa loputtomasti tehtäviä. Joskus myöhemmin, kun Red Dead Online julkaistiin, sen odotettiin olevan yksi parhaista Open World -moninpeleistä. Mutta se epäonnistui lukuisten virheiden ja Rockstarin päivitysten puutteen vuoksi. Yksi tällainen pelaajia rajoittava virhe on RDR2:n tuntematon virhe. Tänään näytämme sinulle kuinka korjata tuntematon virhe "FFFF" Red Dead Onlinessa.

Table
 1. Kuinka korjata tuntematon virhe "FFFF" RDR2:ssa
  1. Päivitä näytönohjaimesi ajurit
  2. Salli Vulkan Shaderin taustakäsittely
  3. Tarkista tiedoston eheys

Kuinka korjata tuntematon virhe "FFFF" RDR2:ssa

Tämä virhe voi johtua useista syistä. Se voi saada pelin kaatumaan äkillisesti. Jos olet jo käynnistänyt pelin ja tietokoneesi uudelleen, mutta tämä ongelma ilmenee edelleen, voimme auttaa. Tässä on luettelo kaikista tämän ärsyttävän virheen mahdollisista korjauksista:

Päivitä näytönohjaimesi ajurit

Useimmiten pelit vaativat jatkuvia päivityksiä, joita vastaavat yritykset, kuten Nvidia ja AMD. He julkaisevat myös päivityksiä ohjaimilleen, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä pelien toimivuuden kannalta. Sama koskee Red Dead Onlinea. Tarkista, onko ohjaimissasi päivityksiä. Toimi näin:

 • Siirry "Laitehallintaan"
 • Siirry seuraavaksi kohtaan "Videokortit"
 • Napsauta hiiren kakkospainikkeella mitä tahansa ohjainta ja napsauta "Päivitä"

Käynnistä Red Dead Online nähdäksesi, jatkuuko ongelma. Jos kyllä, katso seuraava ratkaisumme.

Salli Vulkan Shaderin taustakäsittely

Tämä saattaa tuntua monimutkaiselta tavalta korjata tuntematon "FFFF"-virhe RDR2:ssa joillekin, mutta se on itse asiassa melko yksinkertainen. Pelin tiedetään toimivan paremmin AMD-näytönohjainkorttien kanssa. Ja koska Vulkan on AMD:n suosituin sovellusrajapinta (API), ei ole mitään syytä olla käyttämättä sitä. On mahdollista, että virhe johtuu tästä syystä. Voit muuttaa sen seuraavasti:

 • Avaa Steam Launcher
 • Siirry kohtaan Asetukset> Shader Pre-Caching>
 • Kun välilehti avautuu, valitse "Salli Vulkan Shadersin taustakäsittely" -ruutu.

Tarkista tiedoston eheys

Tiedoston eheyden tarkistaminen on lopullinen ratkaisu, joka meidän on korjattava tuntematon virhevirhe "FFFF" Red Dead Onlinessa. Jos sinulla on vioittuneita tiedostoja RDR2-kansiossa, tämä menetelmä korjaa sen. Käytä sitä seuraavasti:

 • Käynnistä Steam Launcher
 • Etsi RDR2 Kirjasto-osiosta
 • Napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja avaa "Ominaisuudet"
 • Siirry nyt kohtaan "Paikalliset tiedostot" ja napsauta "Tarkista pelitiedostojen eheys".

Odota, että vahvistus on valmis. Kun olet valmis, käynnistä Red Dead Online ja katso, onko ongelma ratkaistu. Nämä ovat kaikki mahdolliset korjaukset "FFFF" tuntemattomaan virheeseen Red Dead Onlinessa. Jos kohtaat edelleen saman ongelman, yritä tarkistaa tiedosto Rockstar-palvelimen tila. Jos haluat lisää tällaisia ​​oppaita, siirry kaikkiin asioihin RDR2 Juuri täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up