Tuoko Microsoft Call Of Dutyn vaihtamiseen?

Call of Duty, yksi kaikkien aikojen suosituimmista peleistä, ei ole saatavilla Nintendo Switchille. Mutta on olemassa mahdollisuus, että se voi muuttua. Olemme jo tietoisia Microsoftin suunnitelmista tuoda CoD Nintendoon. Ja Brad Smithin uusin twiitti herättää monien Nintendo-fanien toiveita. Joten tässä on mitä sinun pitäisi tietää Call of Dutyn saapumisesta Switchiin.

Table
  1. Milloin Call of Duty tulee Switchiin?
    1. Tulevatko Xbox-pelit Nintendoon?
    2. Voitko pelata Call of Dutya Switchillä?

Milloin Call of Duty tulee Switchiin?

Brad Smith, Microsoftin varapuheenjohtaja ja presidentti, on vahvistanut, että Call of Duty on tulossa Nintendoon. Äskettäisessä twiitissään hän julkaisi kuvan "10 vuoden laillisesta sopimuksesta Call of Dutyn tuomiseksi Nintendo-pelaajille - samana päivänä kuin Xbox, täydellä ominaisuuksilla ja sisällöllä". Tähän asti pelejä, kuten Modern Warfare 2, oli saatavilla vain PlayStationille ja Xboxille konsoleille ja PC:lle. Olemme nyt allekirjoittaneet sitovan 10 vuoden sopimuksen Xbox-pelien tuomisesta Nintendo-pelaajille. Tämä on vain osa pyrkimyksiämme tuoda Xbox-pelejä ja Activision-pelejä, kuten Call of Duty, useammille pelaajille useammilla alustoilla. pic.twitter.com/JmO0hzw1BO
- Brad Smith (@BradSmi) 21. helmikuuta 2023 Mutta se muuttuu pian ja Nintendo-pelaajat voivat nauttia myös muista CoD-peleistä. Saakka tässä on, että he eivät ole paljastaneet virallista julkaisupäivää tai sitä, mitä CoD-nimikettä on tulossa Nintendoon. Tämä ei ehkä tule suurena yllätyksenä, koska Xboxin johtaja Phil Spencer on maininnut suunnitelmista tuoda CoD Nintendoon samalla tavalla. Tweet Ennen. Toinen huomioitava asia tässä on se, Tweetissä ei ole kyse Nintendo Switchistä. Joten on mahdollista, että Call of Duty tulee Nintendoon, mutta se ohittaa Switchin kokonaan ja julkaistaan ​​mihin tahansa Nintendon seuraavaan konsoliin. Mutta nämä ovat vain spekulaatioita, koska emme tiedä, milloin Nintendo aikoo julkaista uuden konsolin. Joten toistaiseksi millään Switchin CoD-pelillä ei ole julkaisupäivää.

Tulevatko Xbox-pelit Nintendoon?

Kyllä, hänen twiittinsä sanoo Xbox-pelejä ja Activision-nimikkeitä, kuten Call of Duty. Joten spekulaatiolle on paljon tilaa, esimerkiksi Psychonauts 2:n, High on Lifen tai muiden Switchin kaltaisten pelien näkeminen. Mutta aivan kuten Call of Duty, tällä hetkellä ei ole virallista luetteloa Xbox-peleistä, jotka tulevat Nintendo Switchille.

Voitko pelata Call of Dutya Switchillä?

Ei, et voi tällä hetkellä pelata mitään Call of Duty -pelejä Switchillä. Joten ei vain pelejä, kuten Modern Warfare 2 tai Warzone 2, ole saatavilla. Mutta et voi myöskään pelata CoD Mobilea Switchilläsi. Tämä kattaa kaiken siitä, milloin Call of Duty tulee Switchiin. Tulevista peleistä puhuttaessa kannattaa myös käydä katsomassa jos Wind Waker saa Switch-portin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up