Tylypahkan Legacy -hahmojen luomis- ja mukautusopas

Kun Tylypahkan perinnö julkistettiin, pelaajilla oli yksi kysymys, voitko mukauttaa hahmoasi Tylypahkan perinnössä ja miltä hahmon luominen näyttäisi. Jos olisi genrekohtaisia ​​esiasetuksia vai voisitko mukauttaa kaikkia esiasetuksia. No, nyt kun peli on melkein julkaistu, voimme vastata tähän kysymykseen, jotta sinulla on jotain mitä odottaa. Koska olen Harry Potter -fani, koska kirjat ja elokuvat tulivat planeetalle, haluaisin henkilökohtaisesti pystyä näyttelemään yhtä kolmesta hahmosta. Vaikka hahmoa voidaan mukauttaa tällä tavalla, olisi hyvä aika rauhoittua. Joten tässä oppaassa näytämme sinulle kaiken, mikä liittyy pelin hahmojen mukauttamiseen, ja suosittelemme, että käyt sen läpi kokonaan.

Table
  1. Voitko mukauttaa ja luoda hahmon Tylypahkan perinnössä?
  2. Voitko varustaa Harry Potter -lasit Tylypahkan perinnössä?

Voitko mukauttaa ja luoda hahmon Tylypahkan perinnössä?

Onneksi, voit muokata hahmoasi haluamallasi tavalla. Saatavilla on useita esiasetuksia, ja kun valitset niistä yhden, sinulla on enemmän vaihtoehtoja tutkia. Joten jos haluat muuttaa esiasetetun hiusväriä tai hiustyyliä, voit tehdä sen seuraavasta valikosta. Valittavana on useita vaihtoehtoja, joten myös sinä käytät aikaa luodaksesi haluamasi näköinen hahmo. Erilaisia ​​mukautuksia on saatavana muista käydä ne kaikki läpi painamalla L1 tai R1. Kun olet läpäissyt kaiken, hahmosi mukauttaminen ja luominen Hogwarts Legacyssa on valmis.

Voitko varustaa Harry Potter -lasit Tylypahkan perinnössä?

Niitä ei oikein kutsuta Harry Potter -laseiksi, mutta kyllä, voit varustaa ikoniset pyöreät lasit Tylypahkan Legacyssa. Ne ovat epäilemättä olleet olennainen osa Harryn identiteettiä, joten on jännittävää muokata hahmoasi tällä. Siinä on kaikki Hogwarts Legacyn hahmojen luominen ja mukauttaminen. Kun olet täällä, muista tarkistaa muut Tylypahkan perintö oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up