Tylypahkan Legacy Max Level Cap selitetty (korkein vihollinen taso)

Yritätkö selvittää Tylypahkan Legacy Max -tason ja mikä on korkein taso, jonka voit saavuttaa? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan, koska tämä opas on kaikki mitä tarvitset. Hogwarts Legacy on paikka, jossa pelaajat voivat saada taikuutta tapahtumaan. Koska Tylypahkan perinnön maailma on valtava alue, joka kattaa monia alueita, on luonnollista pohtia, minkä maksimitason saavutat tutkittuasi kaikkia maita. Tätä silmällä pitäen toinen kysymys pelaajilla on, mikä olisi vihollisten enimmäistaso? Älä huoli, sillä selitämme kaiken täällä. Kuitenkin saavuttaaksesi enimmäistason, sinun on ensin ymmärrettävä kuinka nopeasti taso nousee. Joten sinun kannattaa tarkistaa se, kun näet tasorajan.

Table
  1. Mikä on Tylypahkan perinnön enimmäistaso?
    1. Mikä on vihollisten korkein taso?

Mikä on Tylypahkan perinnön enimmäistaso?

Kuten noita tai velho, Tylypahkan perinnön enimmäistaso kirjoitushetkellä on taso 40. Tämä tarkoittaa, että vaikka pelissä on 48 lahjakkuutta, et voi sijoittaa jokaiseen lahjakkuuteen. Koska kirjoitushetkellä saat yhteensä 35 lahjakkuuspistettä käytettäväksi etuihin ilman kykyä tehdä niin peruuttaa tai kunnioittaa lahjakkuutta, sinun on oltava varovainen päätöksissäsi. Koska pää- ja sivutehtävän suorittaminen ja kaiken saatavilla olevan kerääminen vie jonkin aikaa Lahjakkuuspisteet, ei ole syytä huoleen, jos olet edelleen pelin puolivälissä. Sinun on kuitenkin oltava varovainen päätöksissäsi, koska kävelet jäällä tasokannen kanssa.

Mikä on vihollisten korkein taso?

Onneksi vihollisesi eivät nouse sinua korkeammalle. Tylypahkan perintö tarjosi myös korkeimman tason vihollisille, joiden enimmäismäärä oli 40. Joten jos olit huolissasi epäsäännöllisistä taisteluista tasorajoituksen vuoksi, olet onnekas, sillä niin ei tapahdu. Asiat voivat kuitenkin muuttua, jos ja kun DLC putoaa. Sillä välin valmis kaikki Tylypahkan perinnön haasteet ja saavuttaa maksimitason. Siinä on kaikki Tylypahkan perinnön tasokat. Toivottavasti tämä opas vastaa kysymyksiisi. Kun olet täällä, muista tarkistaa muut Tylypahkan perintö oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up