Tylypahkan perintö aseistariisuva charmi (Expelliarmus): Kuinka oppia

Tylypahkan perinnössä on lukemattomia loitsuja ja maagisia loitsuja, jotka voit avata edetessäsi. Jos olet Potterhead, tietäisit aseistariisuntaloitsusta tai yleisemmin tunnetusta Expelliarmus-loitsusta. Loppujen lopuksi tämä oli viehätys, joka pyyhkiytyi pois Se, jota ei pitäisi nimetä. Mutta voitko avata tämän loitsun pelissä? Voit, mutta sinun on täytettävä joitain edellytyksiä hallitaksesi tämän viehätyksen. Joten tutustu oppaaseemme, kuinka oppia Disarming Charm tai Expelliarmus Tylypahkan perinnössä.

Kuinka oppia aseistariisuntaa (Expelliarmus) Tylypahkan perinnössä

Voit avata ja oppia Disarming Charm tai Expelliarmus suorittamalla Professori Hecatin tehtävä 2 Tylypahkan perinnössä. Koska se on myös päätarinatehtävä, sinun ei tarvitse huolehtia sen puuttumisesta. Vastaanota tämä tehtävä pelin alussa sen suorittamisen jälkeen Toimet ja koettelemukset päätarina-tehtävä. Sinun on oltava vähintään päällä taso 7 suorittaaksesi tämän luokan tehtävän tai päätehtävän.

Joten, näin voit avata Disarm Charmin tai Expelliarmuksen:

  • Ensin mene ja Suhde TO Professori Ecat kuka antaa sinulle tämän tehtävän.
  • Tehtävä on suhteellisen helppo ja sisältää kahden päätavoitteen saavuttamisen. Nämä ovat seuraavat:
    • Vältä vihollisen hyökkäyksiä onnistuneesti Dodge rullaa 10 kertaa.
    • Tuoda markkinoille Antaa potkut tai Fire charm 5 kertaa vihollistesi päälle.
  • Kun nämä tavoitteet on saavutettu, palaa professori Hecatin luo. Löydät sen osoitteesta Puolustus pimeyttä vastaan ​​-luokkahuoneessa Vuonna Tähtitieteen siipi.
  • Ole vuorovaikutuksessa ja puhu hänen kanssaan, niin hän ilmoittaa, että olet valmis oppimaan Expelliarmus.
  • Paina sitten yksinkertaisesti tarvittavat avainten sidokset TAI painikkeita oppiaksesi aseistariisunta-loitsin.

Expelliarmus- tai aseistariisunnanharjoittamisen ohella saat myös palkkion 150 XP. Kun suoritat tämän tehtävän, avaat myös seuraavan päätarinatehtävän nimeltä The Loput tyhmästä. Siinä kaikki, kuinka oppia Disarming Charm tai Expelliarmus Tylypahkan perinnössä. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuinka saada Avada Kedavra, kuinka tunnistaa varusteet, kuinka löytää mandrake-kasviJA Lisäksi Tylypahkan perintöoppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Table
  1. Kuinka oppia aseistariisuntaa (Expelliarmus) Tylypahkan perinnössä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up