Tylypahkan perintö hämähäkkihammas - Kuinka saada tämä juoman ainesosa

Haluatko saada hämähäkkihammasta Tylypahkan perinnössä? Sitten olet oikeassa paikassa, koska tämä opas kattaa sinut. Koska nämä ovat vain yksi monista Tylypahkan maailmassa löydetyistä ainesosista, niiden hankkiminen voi olla tylsää. Vaikka pelissä kestää jonkin aikaa, ennen kuin tarvitset sitä, tämän ainesosan sijainnin tunteminen on tärkeää. Toisin kuin useimmat ainesosat, pelkkä maailman tutkiminen ei kuitenkaan auta, sillä sinun on voitettava joitain vihollisia. Joten jos aiot hankkia Spider Fangin, voit olla varma, että tämä opas on kaikki mitä tarvitset.

Table
  1. Kuinka saada hämähäkkihammas Tylypahkan perinnössä
    1. Kuinka käyttää Spider Fangia

Kuinka saada hämähäkkihammas Tylypahkan perinnössä

Jos haluat saada Spider Fangin, sinun täytyy lyö ja voita vihollishämähäkkejä Tylypahkan perinnössä. Kuten ehkä tiedät, hämähäkkejä löytyy Kielletystä metsästä, ja niiden kukistaminen voi antaa sinulle tämän ainesosan. Kuitenkin tämä pudotus on hieman satunnainen ja epätavallinen joten muista saada mahdollisimman moni mukaan. Löydät pienen vihjeen, kun hämähäkkien terveys on heikentynyt tarpeeksi, jotta voit voittaa ne. Tämän avulla voit kasvattaa hämähäkkihammasta tai kaksi kaatuneilta vihollisilta. Varmista tämä mielessä, että keräät kaikki pisarat kukistaessasi ne. Lisäksi, voit myös ostaa sen J. Pippinsin juomakaupasta Hogsmeadessa kuluttamalla 50 kultaa.

Kuinka käyttää Spider Fangia

Spider Fangilla on yksi käyttötarkoitus pelissä ja se on tietyn juoman luominen. THE Maksimi juoma tulee Spider Fangin käymisestä iilimatomehun ja tarjoten juomarille tukea maagisten vahinkojensa kanssa. Niitä on lukuisia juoman ainesosat siellä ja haluat tarkistaa ne oppaamme avulla. Tämän lisäksi haluaisit myös tietää juoma reseptejä joista voi olla sinulle hyötyä. Toivottavasti nämä oppaat auttavat sinua etsinnässäsi. Siinä kaikki, kuinka saada Hämähäkkihammas Tylypahkan perintöön. Kun olet täällä, muista tarkistaa muut Tylypahkan perintö oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up