Tylypahkan perintö Henriettan kartta-aarreratkaisu

Hogwarts Legacylla on monia haasteita tehtäväksi ja aarrekarttoja ratkaistavaksi, mutta miten löytää Henriettan kartta? Tällaiset aarrekartat viittaavat piilotettuihin saaliisiin ja palkintoihin, jotka voidaan lunastaa löydettyään. Tylypahkan perinnössä tutkiminen on mukaansatempaavaa ja hauskaa, sillä tällaiset aktiviteetit ovat hajallaan sen avoimessa maailmassa. Katsotaanpa, kuinka voit löytää ja ratkaista yhden näistä kartoista, joka on Henriettan kartta.

Table
 1. Kuinka löytää ja ratkaista Henriettan kartta Tylypahkan perinnössä
  1. Kuinka löytää Henriettan aarrekartta
 2. Henriettan aarrekarttaratkaisu

Kuinka löytää ja ratkaista Henriettan kartta Tylypahkan perinnössä

Aloittaaksesi Henriettan kartan löytämisen, sinun tulee olla paljon edistyneempi pelissä. Sinun on täytynyt tutkia kartan eteläosaa, jossa Poidsearin rannikko on. Päästäksesi tähän kartan osioon, sinun on kuljettava vihollisia täynnä olevan kuristuspisteen läpi, joten ole varovainen.

Kuinka löytää Henriettan aarrekartta

 • Kun olet kartan Poidseer Coast -alueella, suuntaa Poidseer Floo Flame -linnaan. Löydät linnan, joka on täynnä vihollisia. Tyhjennä tämä linna kaikista vihollisista, niin voit etsiä kartalta.
 • Kun Poidseerin linna on tyhjennetty, suuntaa telttoihin aivan linnan ulkopuolella. Etsi teltat ja yhdellä niistä pitäisi olla Henriettan kartta pöydällä. Kartan kerääminen käynnistää tiedoston Hippogriff tekee maalin tutkimusta. Siinä on kaikki mitä tarvitset löytääksesi hänen aarteensa ratkaisemalla hänen palapelinsä.

Henriettan aarrekarttaratkaisu

 • Kun olet saanut kartan ja aktivoinut sen tehtävän, sinun on löydettävä aarre. Kartta vie sinut alueelle nimeltä Kartanon päällikkö missä on hänen piilopaikkansa. Piilopaikka on piilotettu kallion alle, jonka juurella on Ashwinder-leiri. Etsi vihollisen merkkejä minikartalta ja tiedät, että tämä on sijainti.
 • Vie kaikki Ashwinderit ulos ja mene piiloon. Kun olet sisällä, sinun on ratkaistava joitakin pulmia päästäksesi aarteeseen. Etsi 2 laatikkoa, joita voi siirtää taikuudellasi. Siirrä ne lattialla olevien 2 painelevyn yli. Kun ne on asetettu painelevyille, sinun on aktivoitava ne. Jokaisessa laatikossa on tuli- ja jääsymbolit.
  Aktivoi laatikot yksinkertaisesti käyttämällä vastaavaa elementtiloitsua kussakin. Tämä avaa ensimmäisen oven, joka johtaa huoneeseen, jossa on Hippogriffin patsas.
 • Tästä ovesta sisään astuminen käynnistää taistelun vihollisten kanssa. Taistelun jälkeen etsi sytytyskelpoisia keittimiä. Katso Henriettan kartasta, mitkä niistä pitäisi olla päällä ja mitkä pois. Käytä Confringoa sytytäksesi liesituulettimen ja Glaciusta sammuttaaksesi sen. Kun vain oikeat syttyvät, Hippogriffipatsaan taakse avautuu seinä, jossa on arkku Henriettan aarteineen.

Tämä päättää oppaan Henriettan kartan löytämisestä ja käytöstä Tylypahkan perinnössä. Jos haluat lisää tällaista sisältöä, tutustu muihin oppaihimme, kuten kuinka tehdä juomia JA kuinka saada kiinni kiiltäviä petoja Tylypahkan perinnössä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up