Tylypahkan perintö: Kuinka olla hämmentynyt etukäteen

Hogwarts Legacy sisältää lukemattomia taianomaisia ​​pelielementtejä ja mekaniikkoja, joita pelaajat voivat tutkia. Mutta pelaajille, jotka aloittavat tutkimusmatkansa Professor Figin kanssa, on vielä pitkä matka kuljettavana. Tämä on saanut monet pelaajat pohtimaan, voivatko he saada ylikuormitettuja loitsuja, varusteita ja ominaisuuksia varhain. Ennen kuin aloitamme, vastaus tähän kysymykseen on ei. Mutta on olemassa useita tapoja kehittää hahmoasi Tylypahkan koulun alussa. Pienellä avulla hahmosi hallitsee ja heittää edistyneitä loitsuja tai kirouksia hetkessä. Joten tutustu oppaaseemme Overpowered Earlyn saamisesta Tylypahkan perinnössä saadaksesi selville.

Table
 1. Kuinka hukkua Tylypahkan perinnön alussa
  1. Keskity kykyihin
  2. Varo arkkuja Tylypahkan perinnössä
  3. Päivitä Alohomora-loitsu kokonaan
  4. Valitse taisteluareenat
  5. Valitse täydellisen laitteen ominaisuudet

Kuinka hukkua Tylypahkan perinnön alussa

Olemme koonneet joitain vinkkejä ja temppuja, joiden avulla pelaajat hämmentyvät pelin alussa. Joten tässä on joitain vinkkejä, jotka sinun tulee muistaa aloittaessasi Tylypahkan Legacyn kanssa:

 • Keskity kykyihin
 • Varo rintakehää
 • Päivitä Alohomora-loitsu kokonaan
 • Valitse taisteluareenat
 • Valitse täydellisen laitteen ominaisuudet

Tutustutaanpa nyt näihin ehdotettuihin vinkkeihin, joiden avulla voit ylikuormittua Tylypahkan perinnössä varhaisessa vaiheessa:

Keskity kykyihin

Lahjakkuudet ovat yksi tärkeimmistä tekijöistä Tylypahkan perinnön eri hahmokokoonpanojen kehittämisessä. Avaat kykyjä pelin alussa, kun olet suorittanut sen Etsi loput jackdawista. Yhteensä niitä on 48 erilaista lahjakkuutta jonka voit avata hahmollesi. Mutta koska maksimitasosi on rajoitettu 40voit vain kuluttaa 35 lahjakkuuspistettä. Sinun on valittava viisaasti, mihin kykyihin käytät lahjakkuuspisteesi. Vaikka voit korvata lahjakkuuden toisella, et voi peruuttaa tai kunnioittaa lahjakkuuspisteitä. Valitse ne siis viisaasti. Suosittelemme keskittymistä erilaisiin lahjakkuuksien hallintaan merkittävien vahinkojen aiheuttamiseksi. Jos olet hämmentynyt kykyjen valitsemisesta, tutustu oppaaseemme parhaat kyvyt rakentaa velhollesi tai noidallesi.

Varo arkkuja Tylypahkan perinnössä

Avoimessa maailmassa on valtava valikoima keräilijöiden arkkuja, pettymyksen arkkuja ja aarreholveja. Nämä arkut voivat palkita sinut kultagalleoneilla, varusteilla ja muilla saaliilla. Jos etsit helppoa rahaa, suosittelemme keräilemään koristeltuja tai avoinsilmäisiä arkkuja. Jokainen avaamasi arkku palkitsee sinut 500 kultagalleonia. Joten se on loistava tapa kasvattaa käteistä nopeasti ja ostaa lisää laitteita. Suosittelemme myös etsimään Legendary Chests -arkkuja, koska ne sisältävät aina Legendary-varusteita. Tämä voi auttaa sinua Farm XP ja nouse nopeammin Hogwarts Legacyssa. Kun et löydä arkkua, älä unohda heittää niitä Revelion loitsu.

Jos etsit lisää rahaa, tutustu oppaaseemme kuinka saada ääretöntä rahaa passiivisesti.

Päivitä Alohomora-loitsu kokonaan

Arkuista puheen ollen, avoimessa maailmassa on useita lukittuja ovia ja arkkuja. Kun lukitus on avattu Alohomoran loitsu, voit avata ne ja kerätä saaliin. Voit täydentää Keeper's Lunar Wail -tehtävä avataksesi tämän loitsun. Mutta koska lukitulla alueella on eri tasoja, sinun on päivitettävä Alohomoran loitsutasot. Suosittelemme keskittymistä täydelliseen Alohomoran loitsupäivitykseen taso 3. Näin pääset kaikille rajoitetuille alueille ja joutuisit ylikuormittumaan Tylypahkan perinnössä.

Valitse taisteluareenat

Kuten nimestä voi päätellä, taisteluareenat ovat erilaisia ​​erityisalueita tai paikkoja Tylypahkan perinnössä. Yhteensä niitä on kaksi Taisteluareenat joihin pelaajat pääsevät käsiksi. Mutta jos ostit deluxe-version, saat käyttöösi Pimeän taiteen taisteluareena. Täällä voit myös harjoitella tummaa taidetta ja anteeksiantamattomia kirouksia vihollisia vastaan. Sinun täytyy taistella eri tavalla vihollisten aallot ja pomoja, jotka tuottavat erilaisia ​​palkintoja suoritettuaan. Nämä taistelut ovat mahtavia, jos etsit sitä Farm XP. Näiden taisteluiden lisäksi voit myös harjoitella erilaisia ​​loitsuja vihollisiasi vastaan.

Valitse täydellisen laitteen ominaisuudet

Ominaisuuksista puhuttaessa, nämä ovat buffeja tai päivityksiä, joita voidaan soveltaa varusteihisi. Voit suorittaa erilaisia ​​haasteita, jotka palkitsevat sinut erilaisilla varusteillasi. Jos haluat tulla OP:ksi aikaisin, sinun kannattaa kokeilla tiettyjä ominaisuuksia. Sinun on valittava ne ominaisuudet, jotka vahvistavat näitä loitsuja ja auttavat sinua taistelun aikana. Esimerkiksi, jos olet hyvä Confringo loitsusinun pitäisi valita Tuhoamisen piirteet varusteitasi varten. Tällä tavalla siitä tulee mielekästä lisätä vahinkoa Confringo-loitsun kanssa. Valitse kuitenkin ominaisuuksia, jotka palkitsevat sinut bonuksilla ja aiheuttaisivat enemmän vahinkoa vihollisellesi. On kolme tasoa näitä ominaisuuksia ja voit tasoittaa niitä käyttämällä erilaisia ​​askartelumateriaaleja. Mutta samanlainen kuin kyvyt, sinä se ei voi poistaa piirteitä laitteestasi Vaikka voit korvata sen toisella ominaisuudella, suosittelemme, että valitset sen viisaasti. Jos olet hämmentynyt niiden lisäämisestä varusteihisi, tutustu oppaaseemme kuinka laitteisiin tehdään vetoja Lisätietoja. Siinä on kyse ylivoimasta saamisesta Tylypahkan perinnön alussa. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa asioita, jotka sinun pitäisi tehdä ensin, parhaat pääsiäismunat, kuinka löytää salaisuuksien kammio ja basiliskin pääsiäismunaJA Lisäksi Tylypahkan perintöoppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up