Tylypahkan perintö: Kuinka saada luuta ja lentää

Tylypahkan perintö on makea herkku kaikille Potterheads- ja Muggle-fanaatikoille. Mutta vakavasti, jokainen todellinen fani olisi voinut toivoa lentävää luudanvartta. Onneksi voit hankkia ja käyttää luudanvartta kulkeaksesi velhomaailman läpi. Ihastuttavan suuren avoimen maailman ansiosta luudanvarsi voi olla loistava tapa tutkia sen luonnonkauneutta. Mutta kuinka se avataan? Älä huoli, tutustu oppaaseemme, kuinka saada luuda Tylypahkan perinnössä.

Table
  1. Kuinka saada luuda Tylypahkan perinnössä
    1. Kuten ratsastus tai luudanvarrella lentäminen

Kuinka saada luuda Tylypahkan perinnössä

Voit avata lukituksen ja saada luudan etenemällä tärkeimpien tarinatehtävien läpi ja suorittamalla tehtävät Etsi lentävä luokka Tylypahkan perinnössä. Koska se on osa päätarinaa, et voi missata tätä tehtävää. Mutta ensin sinun on suoritettava Loput nasta tehtävänä avata tämä tehtävä. Kun olet suorittanut tämän tehtävän, siirry kohtaan Kellotornin siipi. Siellä Madam Kogawa opettaa sinulle lennon ja luudan käsittelyn perusteet.
Kuvan lähde - Haulikkopeli YouTubessa. Kun olet suorittanut lentotunnin ja käynyt kaikki luudanvarsitunnit, siirry kohtaan Sprintiche Sporting tarpeet Hogsmeadessa. Tämä kauppa avautuu, kun tehtävä on suoritettu. Keskustelun jälkeen Albie Weekes, voit ostaa oman luudanvarren. Kaikki luudat maksavat 600 galleonia ja eroavat sen mukaan kosmeettisia tyylejä. Kun olet ostanut luudan, Albie Weekes keskustelee päivityksistä. Nyt kun sinulla on lentävä luuta, syvennytään lentämiseen.

Kuten ratsastus tai luudanvarrella lentäminen

Huomioi ennen lentoa, että et voi lentää Tylypahkan kouluun tai Tylypahkan kouluun. Joten voit mennä lähelle Eteläinen Tylypahka alueella lentää luudalla. Näin kiinnität tai lennätät luudan Tylypahkan perinnössä:

  • Playstation 5: Paina L1 + ympyräpainikkeita
  • Xbox Series X | St: Paina LB + B -näppäintä ajaaksesi luudanvarrella.

Kun kokoat luudan, voit kallistaa THE vasen tikku ylös tai alas mennäksesi ylös ja alas. Voit kallistaa ohjaimen vasenta sauvaa vasemmalle tai oikealle kameran liikkumista ja ohjaamista varten. Jos haluat saada luudan lentämään nopeammin, paina R2 TAI RT-painike. Tämä saa hahmon nojautumaan eteenpäin ja saa luudan lentää hieman nopeammin. Voit myös painaa L2 TAI LT-painike nopeuden lisäämiseksi. Mutta kun teet tämän, lentomittarisi tyhjenee lopulta. Lopuksi hidasta ajonopeuttasi ja lennä lähemmäs maata päästäksesi pois luudasta tai pois. Paina sitten ja pidä painettuna Ympyrä TAI B-painike TO purkaa lentävä luuta. Voit suorittaa erilaisia ​​luudan aikakokeita päivittääksesi ja lisätäksesi lentomittarin palkkia. Löydät nämä kokeet kaikkialta avoimesta maailmasta. Lisäksi voit myös päivittää luutasi lisätäksesi lentomittaria, matkanopeutta ja korkeutta. Siinä on kyse luudan hankkimisesta Tylypahkan perinnössä. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa tallentamalla pelisi manuaalisesti, kuinka avata Animal Puzzle Doors, kuinka saada Avada KedavraJA Lisäksi Tylypahkan perintöoppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up