Tylypahkan perintö: Kuinka tähdätä

Jos mietit miten laajuus Tylypahkan perinnössä, olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä avoimen maailman pelissä voit olla vuorovaikutuksessa monien esineiden kanssa Tylypahkan noita- ja velhokoulussa ja sen ympäristössä. Siellä on arkkuja avattavaksi, materiaalit kerättäväksi ja paljon muuta. Kaikki nämä tehtävät kuitenkin helpottuvat luotettavalla sauvallasi. Sen avulla voit tehdä loitsuja ja loitsuja saadaksesi työsi valmiiksi silmänräpäyksessä. Mutta miten ohjaat loitsun? Tässä oppaassa kerromme, kuinka voit käyttää tavoiteominaisuutta.

Table
  1. Kuinka tähtää Tylypahkan perinnössä
    1. Taistelussa tähtääminen

Kuinka tähtää Tylypahkan perinnössä

Pyrkiäksesi Tylypahkan perintöön:

  • paina LT painike päällä Xboxit Lipuntarkastaja
  • paina L2 painike päällä PS5 Lipuntarkastaja

Tähtäystilassa saat a pyöreä etsin johon voit osoittaa mitä tahansa. Tulet huomaamaan siitä hyötyä tehdessäsi monia asioita. Pelin alkuvaiheessa voit suorittaa pieniä sivutehtäviä. Nämä auttavat sinua oppimaan ohjaimia. Tähtääminen on erityisen hyödyllistä kerättäessä Lentävät sivut tai Gobstone. Jotkut niistä ovat ulottumattomissasi, joten sinun on oltava tarkka ottaessasi niitä. Ja kun edistyt, löydät lisää käyttökohteita tälle mekaanikolle.

Taistelussa tähtääminen

Materiaalin keräämisen lisäksi tähtääminen on avainasemassa taistella Tylypahkan perinnössä. Joskus huomaat olevasi pimeyden velhojen tai vihamielisten olentojen ympäröimä. Sen sijaan, että hyökkäisit villisti, voit valita kohteen käyttämällä tähtäysmekaanikkoa ja estää päälle siihen alkaen painamalla oikeaa sauvaa. Sitten voit vaihtaa kohteen välillä oikean sauvan avulla. Tämä on hyödyllistä, kun ensin poistetaan heikommat kohteet. Lisäksi tässä pelissä on kilpi mekaanikko, jossa jokainen kilpi JA värillinen. Ne voidaan rikkoa vain käyttämällä värejä vastaavia lumouksia. Sitten voit käyttää tavoitetta osuaksesi kohteeseen kilvellä, joka on yhtä suuri kuin sinun varusteltu loitsu. Vaikka tämä saattaa tuntua vähäpätöiseltä, se voi säästää sinut kuolemasta taistelun kuumuudessa. Siinä kaikki, miten tähdätään Tylypahkan perinnössä. Jos pidit siitä hyödyllistä, suosittelemme tutustumaan meidän Wiki opas lisää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up