Tylypahkan perintöloitsuja ja maagisia kolikkopelejä: Kuinka saada lisää

Haluatko varustaa lisää loitsuja ja avata lisää Magic-paikkoja Tylypahkan Legacyssa? Joten jätä huolesi taaksesi. Velhomaailmassa pelaajien on käytettävä loitsujaan selviytyäkseen. Mutta useammin kuin ei, pelaajat huomaavat usein miettivänsä, kuinka saada lisää loitsuja ja maagisia kolikkopelejä vapauttaakseen tuhon vihollisilleen. Tämä opas käy ne läpi yksitellen.

Tylypahkan perintöloitsuja ja maagisia kolikkopelejä: Kuinka saada lisää

Jos haluat päivittää loitsujasi ja taikuuttasi Hogwarts Legacyssa, sinun on avattava kykyjä. Tämä voidaan tehdä etenemällä pääkampanjan läpi. Kun olet avannut kykyjä, ansaitset yhden joka kerta, kun XP-tasosi nousee. Jos olet jo tason 5 yläpuolella, saat ylimääräisiä lahjakkuuspisteitä tasoa kohden. Joten jos olet tasolla 15, sinulle annetaan yhteensä 10 lahjakkuuspistettä. Pelin alussa sinulla on käytettävissä vain neljä loitsua. Mutta kun olet suorittanut Percival Rackham's Trialin päätehtävän, avaat lisää. Voit valita yhteensä viidestä lahjakkuuden haarasta:

  • Nucleus
  • Dark Arts
  • Loitsuja
  • Vaatimushuone
  • Näkymätön

Saat lisää taikaloitsupaikkoja siirtymällä Perus-osioon ja valitsemalla Loitsutiedot-vaihtoehto. Osta Knowledge of Spells -kykyä lahjakkuuspisteiden avulla. Saat nyt neljä lisäloitsupaikkaa. Voit vapaasti varustaa heidät millä tahansa taikaloitsulla, josta haluat. Kun loitsu on varustettu ja käytetty, ne jäähtyvät. Mutta jos sinulla on paljon loitsuja, joista valita, sinun ei enää tarvitse turhautua.
Lue myös: Mitä ovat muinaiset taikalaitsut Tylypahkan perinnössä?
Siinä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää, kuinka voit varustaa lisää loitsuja ja avata useampia Magic-paikkoja Tylypahkan Legacyssa. Toivomme, että olet nyt oppinut käyttämään enemmän loitsuja pelissä. Kun olet vielä täällä, saatat haluta lukea myös sijainnista Ashwinder munat tai hahmon rakennetta Ron Weasley Tylypahkan perintö -osiossa.

Table
  1. Tylypahkan perintöloitsuja ja maagisia kolikkopelejä: Kuinka saada lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up