Tylypahkan suojelijat: kuinka voittaa heidät?

Voittettuasi kymmeniä peikkoja, tapaat vihdoin mietteliään suojelijat Trial of Percival Rackham -tehtävässä. Heillä on myös tehokas varmuuskopiointi, koska on olemassa Pensieve-vartijoita, jotka aiheuttavat häiriötekijöitä. Nämä panssaroidut minipomot lämmittävät vihollisia ennen kuin kohtaavat lopullisen pomon, Pensieve Guardianin. Joten sinun on käytävä läpi useita suojelijoita ja ajatushautomovartijoita ennen kuin siirryt seuraavaan reittipisteeseen. Jos et voi ohittaa niitä, tämä opas on kaikki mitä tarvitset. Tässä on joitain vinkkejä ja temppuja, jotka voivat auttaa sinua voittamaan miettelisuojan helposti Tylypahkan perinnössä.

Kuinka voittaa miehistön suojelija Tylypahkan perinnössä? (Vinkkejä ja temppuja)

Minusta viisaimmat strategiat suunnitellaan vihollisen taistelumallin analysoinnin jälkeen. Samoin voimme analysoida tapahtumia taistelukentällä taistellessamme Miehityksen suojelijaa vastaan. On suositeltavaa ottaa Pensieve Sentinels ensin pois. Tämä jättää sinut ja mietteliään suojelijat yksin taisteluun. Sitä vastoin Ajatussuojailla ja Sentinelillä on muinaista taikuutta, joka antaa heille mahdollisuuden uudistaa aseensa aina, kun ne on riisuttu aseista. Eli voit käyttää Expelliarmus ottamaan aseensa ja lyömään sillä mietteliässuojia.
Kuvan lähde - FP Good Game (YouTube) Samoin sinä voit käytä Expelliarmust Protectors of the Pensieessa Myös. Kun olet levitoinut heidän sauvansa, lyö ja haavoi heitä aiheuttaaksesi massiivisia vahinkoja. Lisäksi a Mietteliäsen suojelija on haavoittuvainen ilman henkilökuntaansa. Joten, tämä on silloin, kun olet tavallinen roskapostitus tämän vihollisen poistamiseksi. Kun olet poistanut kaikki Tylypahkan perinnön miehityksen suojelijat ja vartijat, kohtaat jättimäisen Mietteliäsen vartija. Älä huoli, tässä on toinen opas (yhteys) jossa otimme askeleita voittaaksemme hänet. Se päihitti Tylypahkan perinnön Protector of the Pensieven. Kun olet täällä, muista tutustua meidän Tylypahkan perintö Wiki Relow Gameissa.

Table
  1. Kuinka voittaa miehistön suojelija Tylypahkan perinnössä? (Vinkkejä ja temppuja)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up