Vaiheet kiertääksesi joen korkealla vyötäröllä

Tässä ensimmäisen persoonan pelissä on erilaisia ​​tehtäviä, jotka voivat viihdyttää sinua tuntikausia. Kuitenkin Toinen palkkiotehtävä se on yksi riippuvuutta aiheuttavimmista. Kun olet matkalla voittamaan Krubis Bounty, sinulle annetaan useita tavoitteita suoritettavana. Sisältää Tutustu viidakkoon ja vapauta kylä. Kun kylä on tyhjennetty, sinun on aloitettava keskustelu hänen kanssaan Moplet. Heti sen jälkeen sinun on pakko löytää tie joen ympäri Lopulta tapaavat Krubis. Monet pelaajat juuttuvat tähän kohtaan, jossa he eivät löydä tietä joen ympäri. Jos sinulla on vaikeita aikoja kuten muillakin, tämä artikkeli on kaikki mitä tarvitset. Tutustu tähän oppaaseen vaiheet kiertääksesi joen High on Lifessa.

Kuinka löytää tie joen ympäri High on Lifessa

Näin pääset joen toiselle puolelle.

  • Päätettyään keskustelun Moplettien kanssa, mene takaisin sille puolelle, jolta tulit. Käänny myös oikealle, kunnes näet uppoavan alustan yllä olevan kuvan mukaisesti.
  • Pääset toiselle puolelle hyppäämällä uppoavan alustan yli, jotta voit kiivetä takaisin ylös vihreää vesiputousta pitkin. Tässä on vinkki, voit ampua vihreitä huokosia seinälle polun luomiseksi. Niin, lähde tiellesi, nappaa itseäsi Knifeyllä ja ryntää ilmassa päästäkseen vesiputoukselle. Olet puolivälissä joen toiselle puolelle High on Lifessa.
  • Kun astut sen viereiseen tunneliin, ammu korotettu alusta niin, että se asettuu. Myöhemmin, ammu alustan etusivua sitten heittää sinut toiselle puolelle.
  • Seuraavassa vaiheessa ampua palloa jättiläissieneen sitten se pomppii ja pudottaa alustan. Tartu toiselle puolelle päästäksesi läpi.
  • Käänny nyt oikealle ja ammu portaissa olevia pieniä olentoja. Käytä lopuksi Köysirata päästäksesi joen toiselle puolelle High on Lifessa.

Siinä on kaikki siitä, kuinka voit kiertää joen High on Lifessa. Jos pidit tästä artikkelista hyödyllisenä, muista tutustua toiseen oppaaseemme samasta tehtävästä eteenpäin Pakene kaivosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up