Vampire Survivors: Kuinka voittaa luuvyöhyke

lyödä luun alue Vampire Survivorsissa se voi olla vaikeaa, mutta oikeilla aseilla ja taidoilla se voidaan tehdä. Tässä huijareissussa tavoitteenasi on selviytyä vihollislaumoista mahdollisimman pitkään. Jokaisen minuutin merkin jälkeen viholliset kovenevat ja heidän määränsä kasvaa. Taistellaksesi heitä vastaan, sinun on kerättävä EXP-helmiä ja hankittava uusia aseita ja kykyjä. Kun saavutat tiettyjä saavutuksia, avaat uusia vaiheita. Tässä oppaassa kerromme sinulle, kuinka selviät luuvyöhykkeestä.

Beat Bone Zone pelissä Vampire Survivors

Tämä on Vampire Survivors -pelin haasteen toinen vaihe. Jos et ole vielä avannut lukitusta, voit tehdä sen avaamalla lukituksen Hyper-tila jokaiselle 3 vaihetta. Lisäksi voit myös avata Bone Zonen lukituksen Morbanen Forbidden Scrolls -loitsun avulla "mätä pizza".
Kuten nimestä voi päätellä, kohtaat erityyppisiä luuhirviöitä. Ja he ympäröivät sinut nopeasti kaikilta puolilta. Voittaa Bone Zone Vampire Survivorsissa, sinun on keskityttävä AOE-rakennukseen. Valitse aloitusaseeksi hahmo, jolla on AOE-hyökkäys. Suosittelemme Poe (valkosipuli), Dommario (kuningas Raamattu), Poppea (Manan laulu) ja Cavallo (kirsikkapommi). Tai voit käyttää hahmoa, jonka kanssa tunnet olosi mukavaksi, ja saada nämä aseet edetessäsi. Poe valkosipulineen on erinomainen valinta tämän tason alkuvaiheessa. Voi kulkea heikkojen kallon läpi ja jalokivet räjähti maatilalla. Mutta kun edistyt, muista kerätä myös lisää AOE-aseita. Ota a runetracer koska se pomppii ympäri ruutua ja tappaa lisää hirviöitä. Kuninkaan Raamattu se on hyvä valinta, koska se luo suojaavan suojan ympärillesi valkosipulin kanssa. Ja suoria hyökkäyksiä varten haluat saada Phiera Der Tuphello.
Koska tämä on bonusvaihe, et saa maasta sellaisia ​​esineitä kuin Rosarys tai Chickens. Joten selviytyäksesi pidempään haluat kerätä Tiragisu Kun mahdollista. Ota sen lisäksi Pummarola joten terveytesi paranee joka sekunti. Pinaatti se on aina hyvä vaihtoehto lisätä perushyökkäystäsi. Joten kun saavutat 25 minuutin rajan, ympärilläsi pitäisi olla läpäisemätön voima. Tämä on avain viimeisestä hyökkäyksestä selviytymiseen. Siinä kaikki, kuinka voit voittaa Bone Zonen Vampire Survivors -pelissä. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka muuttaa King Bible epäpyhiksi vespereiksimuista käydä RelowGame.

Table
  1. Beat Bone Zone pelissä Vampire Survivors

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up