Varasta varsijousen pultti Loyalist Rangerilta

Wizarding World of Hogwarts Legacy tarjoaa sinulle useita vihollisia. Ne ovat kaikki hajallaan laajalla avoimella maailmankartalla. Kun taistelet niiden läpi, sinulle annetaan erilaisia ​​haastavia tehtäviä, jotka suorittamisen jälkeen antavat sinulle palkintoja. Yksi Dueling Feat -haasteista vaatii sinua tekemään tämän Varasta pultti uskollisen metsänvartijan varsijousesta Tylypahkan perinnössä. Nämä uskolliset metsänvartijat ovat Goblineja, jotka palvelevat päävastustajaa Ranrokia. Jos et kuitenkaan pysty varastamaan varsijousipulttia, tämä opas on kaikki mitä tarvitset. Katso tästä oppaasta lisätietoja.

Kuinka varastaa uskollisen metsänvartijan varsijousipultti Tylypahkan perinnössä?

Varsijousen varastaminen Loyalist Rangerista on helpoin kaksintaistelu. Sinun tarvitsee vain painaa painiketta, joka tulee näkyviin täydellisellä hetkellä saadaksesi työ valmiiksi. Sinun on painettava seuraavia painikkeita varastaaksesi varsijousipultin Tylypahkan perinnön Loyalist Rangerilta:

  • PÄÄLLÄ pc – Paina Z-painiketta varastaaksesi varsijousen pultin
  • PlayStationilla – Paina R1-painiketta varastaaksesi varsijousipultin
  • Xboxilla – Paina RB-painiketta varastaaksesi varsijousipultin

Kuvan lähde - Heblon (YouTube) Ei haittaa, jos sinulta puuttuu aluksi muutama varsijousen pultti. Huomaa vain uskollisen Rangerin liike, kun hän on ampumassa. Paina vain painiketta, kun tuleva varsijousipultti on puolivälissä sinua kohti. Varsijousipultin varastaminen ei myöskään tarkoita, että sinun täytyy varastaa se ja paeta. Itse asiassa sinun täytyy vain kääntää se, jotta et joudu lyömään. Haaste merkitään vihreällä valintamerkillä onnistuneen suorituksen jälkeen. On mukavaa varastaa varsijousipultti Tylypahkan perinnön uskolliselta metsänvartijalta. Sillä välin olet täällä, muista katsoa meidän Tylypahkan perintö Wiki saadaksesi lisää tällaista sisältöä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up