Vinkkejä ja temppuja jumittuneeseen syvään käynnistykseen (aloitusopas)

Stranded Deep on yksi realistisimmista selviytymispeleistä, ja sen on kehittänyt Beam Team Games. Tässä näyttelet selviytyjää, joka selvisi lento-onnettomuudesta mutta päätyi jäämään saarelle Tyynellämerellä. Päätavoitteena on metsästää ja valmistaa esineitä selviytyäkseen hinnalla millä hyvänsä. Niin helpolta kuin se kuulostaakin, se ei ole, vähäiset tarvikkeet voivat nääntyä. Lisäksi saari on täynnä vaarallisia ja myrkyllisiä olentoja. Varmista siis, että otat jokaisen vaiheen huolellisesti ja käytät esineitä tehokkaasti. Jos olet uusi tulokas ja haluat tietää enemmän pelistä, olemme täällä auttamassa. Alla olemme maininneet kaikki alustavat vinkit ja temput, jotka voivat auttaa sinua oppimaan Stranded Deepistä.

Table
 1. Kaikki vinkit, joilla pääset alkuun
  1. Seuraa elintoimintoja
  2. Älä juo tai syö liikaa kookosta
  3. Kotitekoinen veden tislauskone
  4. Varo myrkyllisiä olentoja
  5. Säilytä tavarat oikein
  6. Rakenna lautta
  7. Puut eivät kasva takaisin
  8. Rakenna suoja
  9. Tallenna peli

Kaikki vinkit, joilla pääset alkuun

Tässä on aloittelijan opas, joka sisältää kaikki alustavat vinkit ja temput, joiden avulla voit helposti selviytyä Stranded Deepissä. Ennen kuin jatkat, älä unohda, että päätavoitteesi on tutkia ja kerätä resursseja selviytyäksesi.

 • Seuraa elintoimintoja
 • Älä juo tai syö liikaa kookosta
 • Kotitekoinen veden tislauskone
 • Varo myrkyllisiä olentoja
 • Säilytä tavarat oikein
 • Rakenna lautta
 • Puut eivät kasva takaisin
 • Tarkista haaksirikko
 • Perunoiden istuttaminen
 • Tallenna peli

Nämä ovat kaikki vinkit ja temput, jotka sinun tulee pitää mielessä tutkiessasi saarta. Katsotaanpa selviytymisvinkkejä yksityiskohtaisesti ymmärtääksesi paremmin.

Seuraa elintoimintoja

Kun olet noussut pelastuslautalta, älä unohda vetää sitä rantaviivalle ja yritä olla hukkaamatta melaa. Kun se on tehty, sinun tulee ensin katsoa rannekelloasi ja seurata elintoimintojasi. Jos vesitasosi ovat alhaiset, juo vähän kookosvettä. Lisäksi, jos elintärkeä nälkä on alhainen, metsästä rapuja tai saalis kalaa. Ja jos elintärkeä SPF on alhainen, sukeltaa veteen hetkeksi tai pysy varjossa. Tämä johtuu siitä, että UV-säteet ovat myös melko tappavia tässä pelissä.

Älä juo tai syö liikaa kookosta

Kuten edellä mainittiin, voit juoda kookosvettä pysyäksesi hydratoituneena, mutta liiallinen vesi saa sinut sairaaksi. Yli 2 peräkkäisen kookospähkinän juominen aiheuttaa ripulia ja elintärkeän veden määrä alkaa vähentyä nopeasti. Joten nyt tiedät, että 2 on raja ja se riittää yhdeksi päiväksi saadaksesi sinut takaisin raiteilleen.

Kotitekoinen veden tislauskone

Jos vesitasosi ovat edelleen alhaiset, voit aina tehdä sen luo vesitislaaja ja se tuottaa sinulle vettä. Tämä laite kerää myös vesipisaroita, joista on varmasti hyötyä. Joten yritä tehdä enemmän kuin 1 Water Still, niin olet valmis. Jos et ole tietoinen tarvitsemistasi materiaaleista, noudata alla olevaa reseptiä.

 • 3 kiviä
 • 1x kämmenen lehti
 • 1x kookospullo
 • 1 kangas
 • 1x piiska

Varo myrkyllisiä olentoja

Yksi Stranded Deepin tärkeimmistä aloitusvinkeistä on olla valmis kohtaamaan erilaisia ​​vaarallisia ja myrkyllisiä olentoja. Tämä johtuu siitä, että saari on täynnä niitä ja he iskevät sinuun aina kun he saavat. Ja toisaalta, sinulle annetaan vain yksi silmäside pelin alussa. Tarkkaile siis askeleitasi meritähtien tai käärmeiden varalta ja valmista aseita mahdollisimman pian.

Säilytä tavarat oikein

Kun olet vakaa, aloita selviytymistuotteiden ja askartelumateriaalien metsästäminen. Älä huoli, sinun ei tarvitse tuoda kaikkea, mitä matkan varrelta löydät. Tavarat eivät katoa ennen kuin säilytät ne turvallisesti säiliössä tai riittävän suojan alla. Paras paikka säilyttää ja säilyttää omaisuutesi turvassa on rantaan upotettu punainen kontti.

Rakenna lautta

Jos et vieläkään ole löytänyt kaikkea tarvitsemaasi, mene eteenpäin ja rakenna lautta tutkiaksesi muita Tyynenmeren saaria. Tätä varten tarvitset paljon puuta ja muita materiaaleja. Jos et ole tietoinen reseptistä, tutustu tähän artikkeliin kuinka voit tehdä lautan pelissä. Ennen kuin siirryt eteenpäin, varmista, että olet vähintään tasolla 2 ja että vasara on käyttövalmis. Siihen asti yritä olla hukkaamatta pelastuslautaa ja se on airo, joka sinulla on siellä.

Puut eivät kasva takaisin

Stranded Deepissä kaikki pelimekaniikka eivät ole niin realistisia. Täällä, jos kaadat puun, se ei koskaan kasva uudelleen ja pakottaa pelaajan tutkimaan muita saaria. Yritä siis käyttää saamaasi puuta tehokkaasti. Myöhemmin pelin aikana pelaajat voivat jopa löytää keppejä ja puunpaloja maassa tai lähellä rantaa. Mutta toisaalta, voit aina istuttaa Yucca- ja Palmu-taimia saadaksesi sen lehtiä ja muita askartelumateriaaleja.

Rakenna suoja

Suojan rakentaminen pelin varhaisessa vaiheessa on toinen aloitusvinkkejä selviytyäksesi pidempään Stranded Deepissä. Tämä ei auta sinua säästämään ruokaa ja muita resursseja. Lisäksi niiden avulla voit myös rentoutua, kun SPF-arvosi ovat alhaiset.

Tallenna peli

Stranded Deepissä sinulla ei ole automaattista tallennusvaihtoehtoa edistymisen tallentamiseen. Joten jos et halua menettää edistymistäsi, tallenna pelisi manuaalisesti usein, niin olet valmis. Nämä ovat kaikki ensimmäiset selviytymisvinkit ja temput selviytyäksesi helposti Stranded Deepissä. Kun olet täällä, tarkista se miten osaat käyttää kompassia pelissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up