Virheen 9999 korjaaminen Warhammer Darktide 40K:ssa

Warhammer Darktide 40000 on vihdoin tullut betaversiosta ja on kaikkien pelaajien saatavilla maailmanlaajuisesti. Tässä Fatsharkin kehittämässä FPS-pelissä kohtaat erilaisia ​​olentoja taistellaksesi Tertiumin kaupungissa. Jopa beta-version päättymisen jälkeen pelaajilla on kuitenkin edelleen joitain ongelmia. Yksi virhekoodeista on 9999, jossa käyttäjät eivät voi liittyä otteluun tai käynnistää peliä. Tällaiset ongelmat ovat melko ärsyttäviä pelaajille, jotka eivät malta odottaa jauhamista. Jos myös sinulla on samat ongelmat, olemme täällä auttamassa sinua. Tässä artikkelissa opastamme sinua ratkaisujen läpi a korjaa virhekoodi 9999 Warhammer Darktide 40k:ssa.

Kuinka poistaa Darktide 40k 9999 -virhe?

Valitettavasti Darktide 40000:ssa ei ole virallisia ratkaisuja virhekoodin 9999 korjaamiseen. Tämä johtuu siitä, että tämä koodi tulee yleensä näkyviin, kun pelipalvelimessa on ongelma. Joten tässä tapauksessa mene vain kehittäjän viralliselle Twitter-sivulle ja tarkista, onko palvelimella seisokkeja. Jos kehittäjällä on ongelmia, odota vain, että hän korjaa sen. Mutta jos virheestä ei ole päivitetty, on mahdollista, että ongelma on ilmennyt sinun puolellasi. Avuksesi olemme maininneet muutamia korjauksia alla, joita voit yrittää korjata virheen.

  • Käynnistä peli ja järjestelmä uudelleen uutta alkua varten.
  • Poista VPN käytöstä olet yhteydessä.
  • Tarkista Internet-yhteytesitarkista, onko se tarpeeksi vakaa pelin suorittamiseen.
  • Päivitä peli uusimmalla patchilla.
  • Asenna peli uudelleen ja tarkista, onko virhe poistettu.

Jos ongelma jatkuu, mene eteenpäin ja ota yhteyttä tukitiimi lisäapua. Tämä tiivistää kaiken, mitä voit tehdä korjataksesi virhekoodin 9999 Warhammer Darktide 40k:ssa. Kun ongelmaa ratkaistaan, tutustu luetteloon vinkkejä ja temppuja uusille pelaajille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up