Voinko pelata GTA Onlinea ilman PS Plusia (selitys) - Relow Game

GTA Online on kerännyt melko paljon yleisöä hyvin lyhyessä ajassa. Syynä valtavaan menestykseen oli moninpelimekaniikka, jossa voit tutustua avoimeen maailmaan yhdessä 30 muun ystävän kanssa. Hauskuus ei kuitenkaan kestänyt kauan PS-pelaajille. Tekijät ilmoittivat 16. joulukuuta 2022, että GTA-verkkopelaajat eivät voi ajaa peliä ilman PlayStation Plusia. Syytä tähän ei tiedetty, mutta joidenkin spekulaatioiden mukaan tämä johtui pelin suuresta kysynnästä. Joten jos olet GTA Online -pelaaja ja mietit, kuinka voit pelata ilman PS Plusia, olemme täällä auttamassa.

Kuinka voin pelata GTA Onlinea ilman PS Plusia? (Vastaa)

Valitettavasti et voi pelata GTA Onlinea ilman PS Plus -jäsenyyttä. Ja tällä hetkellä ei ole olemassa turvallista kiertotapaa saman tekemiseen. Tämä ei kuitenkaan koske PC-pelaajia. PC-käyttäjät, joilla on jo kopio GTA Onlinesta, voivat liittyä peliin milloin tahansa ilmaiseksi. Sitten, jos haluat jatkaa pelaamista, voit ostaa PS Plus -tilauksen tai vain vaihtaa tietokoneeseen.
Lue myös | God Mode pelissä GTA 5 VS GTA Online
Toisaalta PlayStationin luojat jopa tekivät pelistä ilmaisen kaikille rajoitetun ajan. Tämä tapahtui peliin lisätyn valtavan laajennuksen juhlan vuoksi. Ei myöskään ole päivitystä siitä, milloin tekijät saattavat tehdä saman uudelleen. Mutta siihen asti muista pitää silmällä muita päivityksiä. Tämä tiivistää kaiken siitä, kuinka voit pelata GTA Onlinea ilman PS Plus -jäsenyyttä. Kun olet täällä, katso mikä on tämän viikon palkintokilpailu pelissä. Tutustu myös Tulevien vuoden 2023 pelien julkaisupäiväkalenteri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up