Voita Blue Reaper ja Cappella Magna elokuvassa Vampire Survivors

Cappella Magna on Vampire Survivors -pelin viides vaihe, ja hänen viikatemiesvihollistensa vuoksi hänestä on vaikea päihittää. Jos olet saavuttanut tämän tason, tiedät pelin tavoitteen. Selviydy mahdollisimman pitkään vihollisten aaltoja vastaan. Oikeat hahmot ja aseet auttavat sinua siinä. Kuitenkin tässä vaiheessa monilla pelaajilla on vaikeita aikoja vastaan Sininen viikatemies (hukkuja), ja tämä opas auttaa sinua pääsemään sen ja vaiheen läpi.

Table
 1. Kuinka voittaa Cappella Magna Vampire Survivors -elokuvassa
  1. Päihitä kaikki viikatemiehet Suuressa kappelissa
  2. Paras rakennus Cappella Magnan loppuun saattamiseen

Kuinka voittaa Cappella Magna Vampire Survivors -elokuvassa

Voit avata Suuren kappelin täyttämällä Kuunpimennys tapahtuma sisään Moongolow vaihe. Kun saavut 15 minuuttiin, Moongolow muuttuu punaiseksi ja vääristyneeksi ja sinut kuljetetaan kohteeseen Kielletty pyhä vaihe. Voit tutustua artikkeliimme aiheesta kuinka lyödä hänet ja saada keltainen merkki jäänne. Sitten voit käyttää sitä tiedostossa Vaiheen valinta valikosta. Tässä vaiheessa löydät neljä erilaista kuollut (tai Reapers) ainutlaatuisilla voimilla. Tämän lisäksi löydät myös esineitä, joilla voit voittaa ne itse lavalla. Tässä ovat kaikki sieltä löytyvät tuotteet:

 • Kulta ja hopea sormus
 • Vasen Metacut ja Oikea Metacut
 • Monistuskone
 • kruunu
 • Tiragisu
 • Zi'Assunta-arkku
 • 3x Ruusukirkko

The Rukousnauha on avain lyömiseen Sininen Viikatemies (hukkuja) e Cappella Magna itsensä elokuvassa Vampire Survivors. Ne sijoitetaan lähelle kutuasi, mutta välttää noutaa ne heti. Varmista, että et saa Attractorb myös, jotta ei vahingossa poimiisi rukousta.

Päihitä kaikki viikatemiehet Suuressa kappelissa

Kerran Orange Reaper ilmestyy klo 10 sekuntia ilmoita, niin tulee kulkea töihin ja alkaa jahtaa sinua. Voit tappaa sen käyttämällä omaasi Aseet tai keräämällä Rukousnauha. Varmista, että leikkuukone on päällä näyttö.
The Sininen Viikatemies ilmestyy klo 5 minuuttia merkki ja voit tappaa sen käyttämällä Rukousnauha. Tämä on kova vihollinen, koska hän alkaa nostaa vettä näytön alareunasta. Se aiheuttaa 20 vahinkoa jos kosketat sitä ja voit tappaa itsesi helposti. Varmista siis, että olet lähellä rukousta, ennen kuin se ilmestyy, ja päästä sitten eroon siitä pian. Voit myös tappaa sen a Henkilökunta mutta jos unohdat, joudut odottamaan hänen pitkää jäähtymistään. The Vihreä Kuolema ilmestyy klo 10 minuuttia tuotenimi. Voit tappaa hänet viimeisellä Rosarylla tai pelastaa hänet viimeiselle Reaperille. Jos sinulla on a Henkilökunta tai sen evoluutio, kaunis kuu, voit käyttää sitä viherviikaterin tappamiseen. Viimeinen on Violetti Viikatemies (pettäjä)joka ilmestyy klo 15 minuuttia tuotenimi. Tässä, kuten nimestä voi päätellä, on hankalia aseita. Lähetän Väärennetyt EXP-helmet sinun tavallasi räjähtää kun nostat ne. Tässä vaiheessa sinua ympäröi joukko vihollisia, joten helmiä on vaikea erottaa toisistaan. Sitten voit käyttää viimeistä Rukousnauha tappaa Purple Reaper. Lopuksi al 25 minuuttia merkki, kohtaat Trinacria. Hänen lyöminen on tarpeeksi yksinkertaista, mutta huomaa, että aseesi Hylätä taito ei auta siinä. Kun voitat, avaat sen Hyper-tila.

Paras rakennus Cappella Magnan loppuun saattamiseen

Käytimme Cappella Magnan voittamiseksi Puganala Provola. Sen lisäksi käytimme seuraavia aseita:

 • Manan laulu (Kehittyi Mannajja Skull O'Maniacin kanssa)
 • Phiera Der Tuphello (Kehittyi Phieraggi Tiragisun ja Otto Il Passeron kanssa)
 • Kuninkaan Raamattu (Kehittyi Pahat vesperit rajoittimen kanssa)
 • Peachon ja Ebony siivet (Yhdistetty ilkivalta)
 • pyhä vesi (Kehittyi Borra Attractorbin kanssa)
 • Salaman rengas (Kehittyi Ukkonen rengas monistimen kanssa)

Siinä kaikki Cappella Magnan voittamiseksi Vampire Survivorsissa. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka avata ja kehittää pentagrammiamuista käydä RelowGame.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up