Voitko käyttää DualSense Edgeä PC:n ja PS4:n kanssa?

Sony on julkaissut uusimman ammattikäyttöön tarkoitetun ohjaimensa, DualSense Edgen PlayStation 5:lle. Monissa samanlaisissa mielessä on kuitenkin kysymys, onko DualSense Edge yhteensopiva PC:n ja PS4:n kanssa. Varmasti, jos sinulla on PC-asennus tai PS4 peliistuntojasi varten, sinullakin olisi tämä kysymys. Onneksi vastaus on melko yksinkertainen, eikä vaihtoehtoja ole kirjoitushetkellä. Joten luetaan alla ja selvitetään.

Table
  1. Voitko käyttää DualSense Edgeä PC:n kanssa?
    1. Onko DualSense Edge -ohjain yhteensopiva PS4:n kanssa?

Voitko käyttää DualSense Edgeä PC:n kanssa?

DualSense toimi Bluetooth-asetuksella PS5:llä, ja tämä pysyy samana DualSense Edgen kanssa. On varmasti paljon odotettavaa, kun se tulee DualSense vs. DualSense Edge. Vaikka Sonylta ei ole erityistä mainintaa, sinun pitäisi pystyä käyttämään DualSense Edgeä tietokoneen kanssa.
Koska voit yhdistää DualSensen tietokoneeseesi Bluetoothin kautta, saman tekemisen uudella ohjaimella ei pitäisi olla liian vaikeaa. Vaikka Xbox-ohjaimet ovat olleet melko vakiona PC:n kanssa, PS-ohjainta suosivat pelaajat olivat innoissaan siitä, että vanhempi versio toimi hienosti. Siksi voimme sanoa, että DualSense Edge on yhteensopiva PC: n kanssa.

Onko DualSense Edge -ohjain yhteensopiva PS4:n kanssa?

Vaikka DualSense Edge toimii PC:n kanssa, Tämä tuskin toimi PS4:n kanssa. Koska PlayStation 4:n ja PlayStation 5:n laitteistoissa on suuri ero, myös edellinen DualSense toimi väärin. Jos kyse olisi yhteensopivuudesta, ne todennäköisesti vastaisivat, koska molemmat kuuluvat PlayStationille. Mutta laitteiston ero ei ehkä salli DualSense Edgen käyttämistä puhtaasti PS4:n kanssa. Siinä kaikki, jos DualSense Edge on yhteensopiva PC:n ja PS4:n kanssa. Koska olet kiinnostunut tästä, sinun kannattaa tarkistaa se DualSense Edge vs. Xbox Elite 2. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up