Voitko pelastaa Annen Tylypahkan perinnössä (vastauksen kanssa)

Jos mietit miten pelasta Anna Tylypahkan perinnössä, olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä toimintaroolipelissä vaeltelet kuuluisan Tylypahkan noituuden ja velhojen koulun hallissa viidennen vuoden opiskelijana. Tänä aikana tapaat monia opiskelijoita, joiden kanssa voit ystävystyä. Sebastian Sallow on yksi tällainen hahmo, jonka tapaat pelin alussa. Vaikka hän saattaa näyttää keskimääräiseltä häirintätekijältä, hänen sisällään on syvempi ristiriita. Kun edistyt, hän kertoo sinulle sisarensa Annen kirouksesta ja yrityksistään parantaa tämä.
Spoilerivaroitus: Tämän artikkelin muut osat sisältävät spoilereita.

Voitko pelastaa Annen Tylypahkan perinnössä?

Kirjailija: Sebastian Sallow Questline on yksi pelin mielenkiintoisimmista. Kun edistyt, lähdet tehtävään livahtaaksesi sisään Varattu osa kirjastosta. Siellä opit aiheesta kirous siskostaan ​​ja tämän oppimisyrityksistä Dark Arts nostaaksesi sitä. Tämä saa sinut ja hänet oppimaan Anteeksiantamattomia loitsuja.
Puheluhaun aikana "Ajan varjossa"Sebastian pelastaa Annen Goblinilta käyttämällä Imperiumi. Koska se on anteeksiantamaton kirous, hänen setänsä Rookwood kieltää sen ja karkottaa hänet kotoaan. Sebastianin tarinan edetessä saavutat tehtävän nimeltä "jäännöksen varjossa". Täällä Sebastian yrittää käyttää Dark Arts, mikä aiheuttaa nousun Helvetti. Kun heidät on voitettu, joudut kohtaamaan Solomon Rookwood. Tämä johtaa välikohtaukseen, jossa Sebastian käyttää Avada Kedavra päästä eroon setästä ikuisesti. Tämä tapaus aiheuttaa kiistan Sebastianin ja Annen välille. Jatkossa on sinun päätettävissäsi, ilmoitatko Sebastianista vai et. Jos annat sen, se menee Azkabanin vankilaan pelin lopussa. Jos et, pysy Tylypahkassa. Kummassakin tapauksessa, Anne elää edelleen kirouksen kanssa.
Toivottavasti tämä vastaa kysymykseesi, voitko pelastaa Annen Tylypahkan perinnössä. Jos haluat lisää oppaita tästä pelistä, käy meidän Tylypahkan perintö Wiki opas.

Table
  1. Voitko pelastaa Annen Tylypahkan perinnössä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up