Voitko poistaa piirteitä Hogwarts Legacyn laitteista?

Tylypahkan perinnössä on erilaisia ​​vaihteita Superb-, Extraordinary- tai Legendary-varusteista. Suurimmalla osalla näistä laitteista on ominaisuuksia. Ominaisuuksien avulla voit lisätä tiettyjä etuja ja bonuksia laitteeseesi. Mutta entä jos et halua niitä enää? Tämä opas näyttää, voitko poistaa piirteitä varusteistasi Tylypahkan Legacyssa.

Table
  1. Voitko poistaa piirteitä Hogwarts Legacyn laitteista?
    1. Kuinka avata ja varustaa ominaisuuksia

Voitko poistaa piirteitä Hogwarts Legacyn laitteista?

Valitettavasti ominaisuuksia ei voi poistaa Tylypahkan laitteista, kun ne on lisätty. Et voi poistaa niitä vaihdeasetuksista. Yksinkertaisesti sanottuna piirrepaikka ei voi olla tyhjä minkään laitteen kohdalla. Ainoa mitä voit tehdä, on korvata tietty ominaisuus toisella valitsemallasi ominaisuudella. Ole siis täysin varma, ennen kuin valitset varusteesi ominaisuuden, sillä et voi poistaa sitä myöhemmin. Jos et ole vielä löytänyt ominaisuutta, on järkevää poistaa se, kun löydät sen reseptin. Tällä tavalla voit käyttää tarvittavia resursseja kyseisen ominaisuuden luomiseen.

Kuinka avata ja varustaa ominaisuuksia

Ominaisuuksia voidaan avata suorittamalla taistelutavoitteita ja ryöstelemällä Collection-arkkuja, jotka ovat hajallaan Tylypahkan perinnön avoimessa maailmassa. Toinen tapa saada piirteitä on tyhjentää rosvojen leirit kartalta. Voit myös luoda piirteitä vaatimushuoneen lumotussa kangaspuussa. Sinun on kuitenkin suoritettava päätehtävä Elf, The Nab-Sack ja The Loom avataksesi Enchanted Loomin. Jokainen ominaisuus on kolmessa eri tasossa, joista kolmas on tehokkain. Tässä on kolme tarvitsemasi tasoa ja askarteluresurssit:

  • Taso I: 1x Puffskein turkista
  • Taso II: 1x Diricawl Feather
  • Taso III: 1x Fur Kneazle

Siinä kaikki, mitä vastattiin ominaisuuksien poistamisesta laitteistasi Tylypahkan perinnössä. Toivomme, että olemme onnistuneet ratkaisemaan epäilyksesi. Jos pidit tästä oppaasta, katso se kuinka myydä työkaluja JA kuinka lisätä laitepaikkoja meidän Tylypahkan perintö osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up