Voitko välttää hämähäkkivihollisia Tylypahkan perinnössä? (Vastaus)

Haluatko välttää hämähäkkejä Tylypahkan perinnössä, mutta et tiedä miten? Älä sitten katso enää. Jos et ole jo tietoinen, hämähäkkien pelko kuuluu ahdistuneisuushäiriöiden luokkaan. Koska se vaikuttaa jokapäiväiseen elämääsi, se voi haitata myös pelikokemustasi. Araknofobia on lääketieteellinen termi, jota käytetään hämähäkkien pelosta. Koska Tylypahkan perintö on täynnä niitä, monet ihmettelevät, pystyvätkö he hyppäämään hämähäkkivihollisten yli. Tämä opas antaa sinulle etsimäsi vastaukset.

Table
 1. Voitko välttää hämähäkkivihollisia Tylypahkan perinnössä?
  1. Onko Tylypahkan perinnölle araknofobia-modi?

Voitko välttää hämähäkkivihollisia Tylypahkan perinnössä?

Valitettavasti Tylypahkan perinnössä ei ole mahdollista hypätä hämähäkkivihollisten yli. Joten useimmissa tapauksissa sinun on voitettava hämähäkit siirtyäksesi seuraavalle alueelle. Tällä hetkellä ei ole mahdollista täysin välttää kohtaamisia hämähäkkien kanssa pelissä. Joten jos olet araknofoobi, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kohdata pelkosi. Voit kuitenkin tehdä joitain vaiheita poistaaksesi pelkosi pelissä:

 • Yrittää siirtyä seuraavalle alueelle ilman niitä.
 • Käytä omaasi parantaa loitsuja hämähäkkien nopeaan poistamiseen.
 • Jos he pitävät sinusta, kokeile sitä vaikeusasetusten alentaminen väliaikaisesti, kunnes voitat heidät.
 • Jotkut pelit, kuten Grounded, ovat Vikasietotilan toiminto araknofobiaa varten. Kun tämä on käytössä, hämähäkit näyttävät ja kuulostavat vähemmän hämähäkkimäisiltä. Vaikka pelattavuus ei ole estynyt, ulkoasu näyttää dramaattisen muutoksen. Tylypahkan perinnössä kehittäjät eivät kuitenkaan ole vielä osoittaneet merkkejä tämän ominaisuuden lisäämisestä peliin.

  Onko Tylypahkan perinnölle araknofobia-modi?

  Vaikka araknofobiaominaisuutta ei ole, olemme löytäneet modin, joka tekee tempun. Jos olet PC-käyttäjä, voit pitää itseäsi onnekkaana. Nexus-modit Keksin juuri tämän modin, joka muuttaa hämähäkit laatikoiksi. Kyllä, kuulit oikein, laatikko, joka hyökkää! No, minun ei tarvitse kertoa teille, että tämä on paljon parempi ehdotus kuin nuo kahdeksanjalkaiset tavarat. Lataa modi, niin saat huolettoman ja pelottoman kokemuksen velhojen maailmassa! Siinä kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää, jos voit hypätä hämähäkkivihollisia Tylypahkan perinnössä. Kun olet vielä täällä, tutustu meidän Tylypahkan wiki sivulta vinkkejä ja temppuja!

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up