Vuoden 2022 parhaat mobiilipelit: Android, iOS

Jos etsit parhaat mobiilipelit vuonna 2022, Sitten olet oikeassa paikassa. Mobiilipeliteollisuus on kasvanut valtavasti viime vuosina. Koska vuosittain julkaistaan ​​tuhansia nimikkeitä, on vaikea valita, mitkä niistä ovat aikasi arvoisia. Tässä artikkelissa luetellaan viisi parasta valintaamme auttaaksemme sinua.

Table
 1. Vuoden 2022 parhaat mobiilipelit
  1. Marvel laukaus
  2. Monument Valley 1 ja 2
  3. Fantasia torni
  4. Levelhead – Tämän vuoden paras mobiilipeli
  5. Autosport GRILLI
  6. Kunniamaininnat tämän vuoden parhaista mobiilipeleistä

Vuoden 2022 parhaat mobiilipelit

Suuret pelit, kuten PUBG, ovat kuuluisia kaikkialla maailmassa, joten päätimme jättää ne väliin. Play Kaupassa ja iOS App Storessa on monia piilotettuja helmiä ja uusia nimikkeitä, jotka ansaitsevat tunnustuksen. Tässä on kuitenkin parhaat valinnamme parhaista peleistä:

 • Marvel laukaus
 • Monument Valley 1 ja 2
 • Fantasia torni
 • Tasainen pää
 • Autosport GRILLI

Marvel laukaus

Tämä otsikko voitti vuoden mobiilipelin The Game Awardsissa (2022), ja aivan oikein. Marvel Snapissa voit kerätä kortteja kuuluisista hahmoista, kuten Thor, Spiderman, Iron Man ja muut. Käyttämällä näitä kortteja ja niiden erikoiskykyjä sinun on voitettava kaksi kolmesta paikasta kuuden kierroksen ottelussa. Pelin edetessä voit avata lukituksen ja luoda pakan suosikkisupersankareistasi ja roistoistasi.

Monument Valley 1 ja 2

Jos pidät pulmapeleistä, pidät Monument Valleyn molemmista iteraatioista. Tässä pelissä sinun on manipuloitava rakenteita viedäksesi päähenkilön pisteestä toiseen. Minimaalista taidemuotoilu yhdistettynä sen rauhoittavaan äänisuunnitteluun tekee siitä yhden tämän vuoden parhaista mobiilipeleistä.

Fantasia torni

Tower of Fantasy on avoimen maailman toiminta-MMORPG, jossa on animen kaltainen muotoilu. Taistelu on hauskaa, ja siellä on paljon yhteistyösisältöä. Monet saattavat verrata sitä Genshin Impactiin, ja sillä on monia näkökohtia sen kanssa. Mutta siinä on myös ominaisuuksia, kuten hahmojen mukauttaminen. Täällä pelaajat voivat viettää tuntikausia luodakseen täydellisen ja ainutlaatuisen hahmonsa. Tehtävät ovat hauskoja ja maailma on täynnä tutkittavaa sisältöä.

Levelhead – Tämän vuoden paras mobiilipeli

Levelhead on mielenkiintoinen peli, jossa voit luoda omia tasojasi. Jos olet pelannut Super Mario Maker 2:ta, tunnet tämän pelin mekaniikka. Täällä pelaat intergalaktisena jakelurobottina, GR-18, joka on vielä koulutusvaiheessa. Hänen on läpäistävä monia tasoja, jotka ovat täynnä esteitä, joita pelaajat ovat luoneet ympäri maailmaa. Samoin voit luoda omia tasojasi tasoeditorissa ja julkaista ne koko maailman koettavaksi.

Autosport GRILLI

Kaikille moottorin harrastajille ja nopeushulluille GRID Autosport on paras ajopeli, jonka voit ladata. Vaikka 10 dollarin hintalappu saattaa tuntua kalliilta, sinun ei tarvitse kuluttaa enempää avataksesi uusia autoja ja raitoja. Ja tutkittavaa riittää. Voit osallistua tavallisiin Drift-, Drag- ja Circuit-kilpailuihin testataksesi taitojasi ja tullaksesi pelin parhaaksi kuljettajaksi.

Kunniamaininnat tämän vuoden parhaista mobiilipeleistä

Jos olet uusi mobiilipelaamisen parissa, nämä ovat pelit, jotka ovat keränneet valtavan pelaajan ja fanikunnan ympäri maailmaa.

 • Apex Legends Mobile
 • Minecraft Pocket Edition
 • Keskenämme
 • League of Legends: Wild Rift
 • Call of Duty Mobile
 • Pokémon GO

Tämä kattaa kaiken vuoden 2022 parhaista mobiilipeleistä. Lisää hyödyllisiä artikkeleita, kuten Videopelikalenteri vuodelle 2023vierailla RelowGame.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up