Vuoden 2022 parhaat Steam Deck -pelit

Anna minun arvata, ostit äskettäin mahtavan kannettavan laitteen - Höyrysilta. Et malta odottaa, että pääset pelaamaan uudella palkitulla omaisuudellasi. Vaikka saatat silti miettiä, "mitkä ovat parhaita pelejä, joita voin ostaa Steam Deckistä?" No, olet oikeassa paikassa, sillä voimme tarjota vastauksen kysymykseesi. Näytämme sinulle vuoden 2022 parhaat Steam Deck -pelit.

Vuoden 2022 parhaat Steam Deck -pelit

Olemme koonneet kattavan listan Steamdeckille sopivista peleistä. Lisäksi monet luettelossa mainituista nimikkeistä ovat AAA-pelejä. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että ne ovat tunnettujen julkaisijoiden aivotuolista. Olemme kuitenkin lisänneet myös joitain loistavia indie-pelejä. Huomaa, että tämän luettelon pelejä ei ole luokiteltu millään tavalla. Joten, ilman pitkiä puheita, aloitetaan!

Red Dead Redemption 2

Mikään sanomani ei voi tehdä sille oikeutta taideteoksia nimeltään Red Dead Redemption 2. Jos olisit kertonut minulle sen neljä vuotta sitten RDR2 olisi kämmenessäsiLuultavasti soittaisin hänelle naurettavaa ja kaukanatoipunut. Mutta entä jos kerron sinulle, että tämä ajaton klassikko ja myös suosikkini on saatavilla Steam Deckissä? Uskomatonta, eikö? Rockstar Studiosin vuonna 2018 julkaisema RDR2 sijoittuu lainsuojattomien ja asemiesten villin lännen aikakauteen. Sinun on ehdottomasti muutettava Steam Deckin grafiikkaasetuksia, jotta peli toimii sujuvasti. Mutta älä huoli, pelikokemuksesi Red Dead Redemption 2:ssa ei tuota suurta hittiä. Kuvittele ratsastavaasi hevosellasi villin lännen halki ja vetäväsi aseita – kaikki liikkeellä ollessasi! RDR2 toimii kuin hurmaa kannella.

God of War (2018)

Voittaja Vuoden peli 2018 -palkinto, God of Warilla on kaikki tähän. Yhdessä tappavan kaksikon kanssa Kratos ja Atreus GOW:lla on mukaansatempaava tarina, upea taistelumekaniikka ja tarttuva soundtrack. Kuvittele kaikki tämä Steam Deckillä istuessasi bussissa. Saatat jopa unohtaa bussimatkasi asettaessasi itsesi asemaan Ghost of Sparta – Kratos – ja ylitä yhdeksän valtakuntaa. Peli toimii yllättävän hyvin Deckillä perusgrafiikkaasetuksella. Voit vapaasti parantaa resoluutiota, mutta tämä heikentää FPS:ääsi. Yksinkertaisesti sanottuna God of War on peli, jonka voit ostaa Steam Deckiin vuonna 2022.

Elden sormus

Elden Ring oli kiistaton Vuoden peli 2022 -palkinnon voittaja. Se on huippuluokan avoimen maailman peli, joka meni rinnakkain God of War Ragnarok. Puhu Elden Ringistä ja astut maailmaan, joka on täynnä taikuutta, loitsuja, loitsuja ja taikuutta. Se on todella mukaansatempaava kokemus ja saa sinut kaipaamaan enemmän ja enemmän! Sekä fanit että uudet tulokkaat iloitsevat, että peli on nyt pelattavissa myös Steam Deckissä. Peli tarjoaa muutaman sensaatiomainen Kuvat se on a kunnollinen suoritus taskulaitteessa.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 ei koskaan saanut todellista huomiota loppuvuoden 2020 julkaisunsa aikana. Se oli täynnä useita vikoja mikä teki pelistä pelaamattoman useimmille ihmisille. Kuitenkin kuukausien suurten hikkasten jälkeen kehittäjät ovat vihdoin onnistuneet sulkemaan sen kriitikot ja saavuttaa potentiaali jonka hän oli kuvitellut alusta asti. Kyllä, se on todella hämmästyttävää, mutta voit pelata Cyberpunkia jossain pienessä, kuten Steam Deckissä. Pelin tiedetään vaativan korkeat grafiikkavaatimukset, mutta dekki voi silti purkaa a vankka 30 FPS matalilla asetuksilla!

Marvel's Spider-Man Remastered

Saatuaan paljon kiitosta sen julkaisemisesta PlayStationille, Insomniac Games on antanut ystävällisen Spider-Manin saataville myös Steam Deckille. Marvelin Spider-Man Remastered voi hoitua ongelmitta ja pakkaa lyönnin taskulaitteeseen. Grafiikkaa on kuitenkin hieman tasoitettava. Voit kuitenkin nauttia netissä surffaamisesta Manhattanin kaduilla Steam Deckillä ollessasi liikkeellä.

Noita 3

Witcher 3 on ehdottomasti yksi vuoden 2022 parhaista Steam Deck -peleistä. Siinä on yksi kauneimmin muotoilluista juonilinjoista, joka pitää pelaajat kiinni istuimiensa reunalla. Witcher 3:n ylimaailma toimii niin saumattomasti, että se kutsuu pelaajat tutkimaan sen karttaa päästä päähän tehden jäädessä taka-alalle. Kaiken kaikkiaan The Witcher 3 on varmasti vakiinnuttanut paikkansa yhtenä niistä parhaat roolipelit! Sinun ei tarvitse uhrata paljon pelataksesi tätä peliä Steam Deckilläsi. Kaunis peli, kuten The Witcher 3, kauniilla kannettavalla laitteella, kuten Steam Deck. Tämä on ehdottomasti pelottava yhdistelmä liioittelematta.

Stardew Valley

Tämä hiekkalaatikko RPG Sim toimii sujuvasti Steam Deckissä. Stardew Valley on saapunut viides marraskuun 2022 pelatuimpien Steam Deck -pelien luettelossa. Pelaajilla on aina tekemistä tässä pelissä, koska se on teknisesti loputon. Joten mikä olisikaan parempi tapa kuin viedä tämä peli missä tahansa.

Vampyyreista selviytyneet

Vampire Survivors on vallannut pelimaailman myrskyllä ​​ja on nyt yksi niistä pelatuimmat Steam Deck -pelit vuonna 2022. Pelaajien on tapettava hirviöitä yrittäessään pysyä hengissä mahdollisimman pitkään. Se, mikä tekee siitä niin suositun, ovat sen selviytymiskierrokset, jotka kestävät jopa 30 minuuttia. Täydellinen makaamaan sängyssä keskiyöllä, eikö?

Force Horizon 5

Mikään ei ole tyydyttävämpää kuin kilpaa autollasi maaliin. Varsinkin kun teet tämän Forza Horizon 5:ssä. Peli on ehdottomasti a benchmark muihin kilpapeleihin. Se innostaa edelleen kuljettajia monilla autoilla ja ilmaisilla roaming-ominaisuuksilla. Forza Horizon 5 ja Steam Deck ovat a taivaassa tehty ottelu. Playstation-pelaajille, joilla ei ole koskaan ollut mahdollisuutta pelata Forza Horizon 5:tä, tämän pelin ostaminen Steam Deckistä on täysin järkevää. Sinun ei tarvitse investoida pelitietokoneeseen tai Xboxiin, kun Steam Deck voi tehdä työn puolestasi. Peli säilyttää vakiona 30 FPS, mutta joudut vähentämään grafiikkaa huomattavasti.

Apex Legends

Oli vaikea jättää huomiotta Apex Legends - ainoa Battle Royale -peli tällä listalla. Pelaajat voivat valita minkä tahansa legendan, jolla on omat erityiskykynsä samalla kun he kohtaavat muiden vastustavien pelaajien kanssa. Peli on kuuluisa hyvin suunnitelluista kartoistaan ​​ja haastavasta pelattavuudestaan. Jos haluat pelata nopeaa peliä tien päällä, tämä peli on sinua varten. Ja mikä parasta, se on täysin ilmainen!
Tämän myötä olemme päässeet vuoden 2022 parhaiden Steam Deck -pelien luettelomme loppuun. Lisää tämän kaltaista sisältöä löydät täältä luettelo Steam Deckin vahvistamista peleistä.

Table
 1. Vuoden 2022 parhaat Steam Deck -pelit
  1. Red Dead Redemption 2
  2. God of War (2018)
  3. Elden sormus
  4. Cyberpunk 2077
  5. Marvel's Spider-Man Remastered
  6. Noita 3
  7. Stardew Valley
  8. Vampyyreista selviytyneet
  9. Force Horizon 5
  10. Apex Legends

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up