Warp Crystal Locations in High On Life (Farming Guide)

Justin Roilandin High On Life on absurdi mutta hauska ammuntakokemus. Tässä pelissä sinun on estettävä G3-alien kartelli muuttamasta ihmisiä huumeiksi. Tämä outo seikkailu vie sinut erilaisiin biomeihin, joista jokaisella on omat tehtävänsä ja palkintonsa. Näillä biomeilla on erityisalueita ja tarvitset Loimilevyt avataksesi ne. Voit ostaa näitä levyjä vääntyviä kiteitä hajallaan biomeissa. Tämä artikkeli kertoo sinulle kuinka viljellä loimikiteitä High On Lifessa ja niiden sijainnit.

Table
  1. Kuinka viljellä loimikristalleja High On Lifessa
  2. Vuotoa muuttavien kiteiden paikat
    1. Zephyr Paratiisi
    2. Maan satama

Kuinka viljellä loimikristalleja High On Lifessa

Sen lisäksi, että saat kaikki kiteet, voit myös viljellä niitä. Voit tehdä tämän käymällä missä tahansa tukikohdasta. Esimerkiksi Ylälaakso sisään Zephyr Paratiisi. Siellä voit syöttää tiedoston Panssaroitu termiittiluola ja tappaa hänet. Kun olet tehnyt sen, voit käyttää kristallia teleportissa. Viljeltyäksesi Warp Crystal, vieraile uudelleen Mopletin kylä to syntyä uudelleen panssaroitu termiitti. Sitten voit toistaa prosessin ja saada niin monta kiteitä kuin haluat.

Vuotoa muuttavien kiteiden paikat

Tällä hetkellä kotiportaalisi kautta voi matkustaa kolmessa paikassa. Nämä ovat:

  • Nova Sanctus
  • Zephyr Paratiisi
  • Maan satama

Nova Sanctusilla ei ole vielä kiteitä. Zephyr Paradisissa on 4. Port Terrenessä on 3 paikkaa.

Zephyr Paratiisi

The ensimmäinen Warp Crystal sijainti on Alien karhu ala. Tämä paikka on edessä minun ovet ja löydät kristallin palavan ylivoimainen pohjasta. Seuraava on mukana muta sisällä a teleportaatiokone. Tapaat kolmannen sisään keskusta -lta areenalla ennen sisääntuloa minun. Viimeinen kristalli kutee sen jälkeen voittaa Krubis.

Maan satama

Saat ensimmäisen kristallin lähellä G3 Rekrytointikeskus avoimella alueella violetit seinät. Toinen on siellä edessä kaarevuuden ensimmäisestä pohjasta. Kolmannen saamiseksi sinun on työskenneltävä kovasti. Sinun täytyy selviytyä Douglasin rekrytointiprosessi ja tappaa valtava muukalainen. Kun olet tappanut sen, löydät kristallin a kone lähellä Poistu.
Siinä kaikki, kuinka viljellä loimikiteitä High On Lifessa. Tutustu myös muihin tuotteisiimme, esim Kaikki aseet ja pistoolitvierailla RelowGame pian.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up