Warzone 2 Data Heist -julkinen tapahtuma selitetty ja palkintoluettelo

Ihmettelen mitä Julkisten tietojen varastaminen Tapahtuma Warzone 2:n kaudella 2? Pitääkseen pelaajat sitoutuneina Infinity Ward julkaisee sarjan tapahtumia. Resurgence-tila on palannut Warzone 2:n toisella kaudella. Tämän tapahtuman myötä pelaajat voivat kokeilla uusia tapoja voittaa peli. Jos suoritat tapahtuman, voit saada palkintoja, joiden avulla voit voittaa helposti. Tässä oppaassa kerromme sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää Data Heististä.

Table
  1. Mikä on Warzone 2 Data Heist -julkinen tapahtuma?
    1. Täydellinen luettelo Data Heist -julkisten tapahtumien palkinnoista

Mikä on Warzone 2 Data Heist -julkinen tapahtuma?

Tietovarkaus on a "pidä lujaa" tapahtumatyyppi Warzone 2:n kaudella 2. Huomaa, että tämä tapahtuma on tarkoitettu vain Uudelleensyntymisen tila Vuonna Ashikan saari kartta. Toisen ympyrän romahtamisen aikana kolme uplink-asemaa se julkaistaan ​​kartalla. Pelaajat voivat mennä näille asemille ja yrittää ladata tietoja hakkeroimalla järjestelmään. Mutta kun pelaajat aloittavat hakkerointiprosessin, Shadow Companyn AI-sotilaiden aallot estävät heidät. Näiden vihollisten tappaminen vähentää järjestelmän hakkerointiin kuluvaa aikaa.
Lue myös: Parhaat paikat laskeutua Ashikan saarella
Vihollisen tekoälyn lisäksi pelaajat kohtaavat myös muita pelaajia yrittäessään kerätä tietoja. Jos vihollistiimi lähestyy järjestelmääsi tai ottaa käyttöön DDoS-päivityksen kentällä, lataus pysähtyy. Varmista siis, että osallistut joukkueen kanssa etkä yksin ottamaan vastaan ​​kaikki viholliset.

Täydellinen luettelo Data Heist -julkisten tapahtumien palkinnoista

Vaikka datavarkaus on riskialtista, pelaajat palkitaan tarpeeksi sen suorittamisesta. Nämä palkinnot voivat muuttaa peliä, joten se on riskin arvoinen. Tässä on täydellinen luettelo palkinnoista tietovarkauden suorittamisesta:

  • kehittyneet UAV:t
  • Taktiset varusteet
  • PE
  • Käteinen raha
  • killstreaks

Tämä kaikki on meiltä Warzone 2 Data Heist -julkisesta tapahtumasta ja sen palkinnoista. Jos pidit tästä oppaasta, sinun kannattaa tutustua oppaaseemme lisää Warzone jakso 2.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up