Warzone 2 ja MW2 vesiskootterit

Uuden kauden alkaessa pelaajilla on paljon jännittäviä asioita, joita odottaa. Vaikka uusi Resurgence Map vie kruunun, uusi vesiskootteri on myös tutustumisen arvoinen asia. Joten saatat ihmetellä, kuinka saada henkilökohtainen vesiskootteri tai PWC MW2:ssa ja Warzone 2:ssa. No, se ei ole niin vaikeaa ja saatat jopa saada jokaisen vesiskootterin tarkan sijainnin Warzone 2 -kartalla. On kuitenkin joitain ongelmia, jotka saatat kohdata. Jos kuitenkin aiot hankkia PWC:n, on parasta, jos noudatat tätä opasta ja valmistaudut sen mukaisesti.

Kuinka löytää vesiskootterit MW2:ssa ja Warzone 2:ssa

Vaikka on melko ilmeistä, että he pysähtyvät lähellä venemäisiä vesistöjä, se ei kerro sijaintia. Onneksi voit löytää tarkalleen missä PWC on. Yksinkertaisesti vedä Tac-karttasi ja etsi PWC-kuvake ja tiedät mistä löytää vesiskootterit MW2:ssa ja Warzone 2:ssa. Nyt kun tiedät, miten voit hankkia vesiskootterin, saatat kohdata joitain ongelmia. Ensimmäinen on vihollisten tulva, jotka luultavasti pääsevät sinne, minne olet menossa. Koska tämä on uusi pelimekanismi, monet pelaajat haluavat kokeilla PWC:tä. Myöhemmin, vaikka taktinen kartta pystyi paikantamaan sijainnin, johon se oli pysäköity, Jos muut pelaajat ottavat vesiskootterin, et tiedä missä se on.
Näiden lisäksi henkilökohtainen vesiskootteri on loistava lisä sinkku- ja kaksikkomatkalle. Se on melko nopea ja helppo ohjata ja päästä pois vaikeilta alueilta. Se kuitenkin pitää paljon melua, joka voi varoittaa vihollisia, jos aiot olla salaperäinen. Tämä koskee vesiskootterien tai PWC:iden hankkimista MW2:ssa ja Warzone 2:ssa. Kun olet täällä, muista tutustua joihinkin muihin sotaalue 2 oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up