Warzone 2: Kuinka käyttää Shurikensia

Mietin mitä Shurikens ase on Warzone 2:n toisella kaudella, niin olet oikeassa paikassa. Tämän COD-battle-royale-räiskintäpelin viimeisin kausi käynnistyi 15. helmikuuta. Sisältää upouuden Resurgence-kartan nimeltä Ashika Island. Lisäksi se sisältää myös joukon uusia aseita ja mekaniikkaa. Koska uusi kausi perustuu Japaniin, siihen on myös lisätty uusi haastesarja nimeltä The Path of the Ronin. Samoin peliin on lisätty kuuluisa japanilainen ase nimeltä Shuriken. Tässä oppaassa kerromme sinulle siitä kaiken.

Kuinka käyttää Shurikenia Warzone 2:n kaudella 2

Shuriken on tähden muotoinen terä, jonka voit heittää vihollisesi kohti. Warzone 2:n kaudella 2 se on osa tappavaa varustetta. Koska se tulee saataville kauden puolivälissä, voimme vain spekuloida tästä aseesta. Voimme kuitenkin olla varmoja, että se toimii kuten veitsen heittäminen, joka on jo saatavilla pelissä. Varmista, että ostat Battle Passin. Monet uudet aseet liittyvät siihen ja Shuriken voi myös olla. Aseen valinta tässä pelissä on erittäin tärkeää pelityylisi perusteella. Shuriken on täydellinen niille, joilla on moitteeton tavoite. Kuten heittoveitsi, tämä ase voi osua viholliseen yhdellä iskulla, ja voit saada sen pois kehosta. Sillä on kuitenkin lyhyt kantama, joten tämä ase voi olla hyvä pienillä kartoilla. Shurikenin lisäksi tässä on luettelo Warzone 2:n kauden 2 aseista:

  • Hemlock ISO-rynnäkkökivääri
  • KV Broadside haulikko
  • Kodachin kaksois lähitaisteluase
  • varsijousi
  • Tempus Torrent ampujakivääri

Suurin osa niistä on saatavilla Battle Passissa heti julkaisusta lähtien. Shuriken ja Tempus Torrent Marksman Rifle ovat kuitenkin saatavilla kauden puolivälissä Kausi 2 Patch Notes. Siinä se meiltä Warzone 2:n kaudella 2 Shuriken. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Mitä ovat uudelleenjakopaketit, muista käydä meillä Warzone jakso 2.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up