Warzone 2 Resurgence -kartan julkaisupäivä, vuodot ja huhut

Vaikka Warzone 2:ssa on lukuisia pelitiloja ja karttoja, yksi asia puuttuu ja se on ottelun lyhyt muoto. Aiemmat pelaajat nauttivat Resurgence-kartasta lyhyissä otteluissa, kun aika oli ongelma. Onneksi voit nauttia tästä kartasta taas. Warzone 2 Resurgence -kartta julkaistaan ​​pian, ja voit tarkistaa päivämäärän, vuodot ja huhut tästä oppaasta. Koska siitä on tullut yksi Warzonen pääkartoista, jännitys on täysin ymmärrettävää. Joten jos sinäkin odotat sitä innolla, katso tämä opas nähdäksesi kaiken uudella kartalla.

Table
  1. Warzone 2 Resurgence -kartan vuodot ja huhut
    1. Warzone 2 Resurgence -kartan julkaisupäivä

Warzone 2 Resurgence -kartan vuodot ja huhut

Call of Duty on vahvistanut Resurgencen julkaisemisen virallisen Twitter-tilinsä kautta. Vaikka se tulee osana toista tuotantokautta, ilmoituksen jälkeen on ollut paljon huhuja ja vuotoja. Merkittävin niistä on kartan ulkoasu. Vuotojen mukaan mm. Resurgence tuntuu samanlaiselta kuin Warzone's Rebirth Islandin ja Fortune Keepin yhdistelmä.
Koska Call of Duty on pitänyt kaiken piilossa, ei ole mahdollista vahvistaa, että näillä vuodoilla on painoarvoa. Kuitenkin se tosiasia, että Activision eliminoi nopeasti Warzone 2 Resurgence Map -vuodot, voi viitata johonkin vahvaan. Vuotanut viesti totesi myös, että karttaa käytettäisiin kahdessa muussa tilassa, Ground War ja DMZ.

Warzone 2 Resurgence -kartan julkaisupäivä

Tätä kirjoitettaessa tarkkaa julkaisupäivää ei ole julkaistu virallisesti. Se on kuitenkin a osa toista kautta, joten se saapuu helmikuun 15. päivän jälkeen kun kausi virallisesti alkaa. Koska sitä ei vieläkään ole vahvistettu eikä virallista sanaa ole, on parasta odottaa COD:n kauden 2 ilmoitusta, joka murtautuu näiden huhujen ja vuotojen suhteen. Siinä on kaikki Warzone 2 Resurgence Mapin julkaisupäivästä, huhuista ja vuodoista. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme sotaalue 2 oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up