Warzone 2:n parhaat meta-aseet

On kulunut jonkin aikaa siitä, kun Warzone 2 asetettiin pelaajien saataville ympäri maailmaa. Infinity Wardin kehittämä peli alkoi nopeasti valloittaa pelaajat eri pelitiloilla, upouudella kartalla ja valtavalla asearsenaalilla. Ja niin herää tuttu kysymys, mitkä ovat parhaat Warzone 2 Meta -aseet tällä hetkellä. Jos etsit vastausta tähän kysymykseen, älä etsi enää.

5 parasta Warzone 2 -meta-asetta

Signaali 50

Signal 50 erottuu muista toistuvista kivääreistä. Tämä johtuu siitä, että sillä on korkeampi TTK kuin muilla haulikoilla. Sen vaikuttava vahinko voi auttaa sinua hallitsemaan pitkän ja jopa keskipitkän kantaman taisteluita vihollisesi vastaan. Tämä on ehdottomasti yksi Warzone 2:n parhaista meta-aseista.
Lue myös: Gold Signal 50:n avaaminen MW2:ssa

Fenech 45

COD:n SMG:llä on taipumus jäädä monilta pelaajilta huomiotta. Sinun ei todellakaan pitäisi antaa sen tapahtua Fennec 45:n kanssa. Sillä on yksi pelin korkeimmista TTK-arvoista. Se on yksinkertaisesti vertaansa vailla. Todellinen peto läheisissä kohtaamisissa. Voit helposti työntää kaivattuja vihollisia ahtaisiin paikkoihin. Fennec 45 antaa sinulle kaipaamasi itseluottamuksen käydessäsi lähitaistelussa.

Chimera

Chimera tunnetaan muuten täydellisenä hybridinä AR:n ja SMG:n välillä. Se on helppokäyttöinen ja melko mobiili. Voit ottaa tämän aseen COD Warzone 2:ssa keskipitkän ja jopa lyhyen kantaman taisteluissa. Se on erittäin luotettava ase, jolla on enemmän kuin kunnollisia vahinkoja.

RAAL MG

Tämä ase on yksinkertaisesti voimanpesä. Hänen laukaustensa pelottava ääni saa vihollisesi miettimään kahdesti ennen kuin lähestyvät sinua. Koska suoraan sanottuna useimmat Warzone 2 -pelaajat pelkäsivät olevansa tämän konekiväärin toisella puolella. RAAL MG:ssä on alhainen rekyyli, mutta silti siinä on erittäin korkea vaurioluokitus.
Lue myös: MW2:n parhaat RAAL MG -laitteet

RPK

Yksi pelin parhaista pääaseista. Ei ole yllättävää, että se on listallamme parhaista Warzone 2 -meta-aseista. RPK LMG on ilmeisesti peto joka osastolla. Hänen vaurioiden tuotto, hallinta ja kantama ovat vertaansa vailla. Yllättävän alhaisella rekyylillä tämä kevyt konekivääri on ehdottomasti paras ase Warzone 2:ssa juuri nyt. Tämä on kaikki, mitä sinun tulee tietää Warzone 2 -meta-aseista. Lisää tällaisia ​​oppaita löydät meidän sotaalue 2 sivu tässä.

Table
 1. 5 parasta Warzone 2 -meta-asetta
  1. Signaali 50
  2. Fenech 45
  3. Chimera
  4. RAAL MG
  5. RPK

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up